AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Coinbase Planlægger At Ophøre Med At Understøtte Bitcoin SV (BSV) Token I 2024

Coinbase Stopper Venture for Bitcoin SV

Coinbase annoncerer stop for support af Bitcoin SV

Ledende kryptovalutabørs og tegnebog Coinbase afslørede tirsdag planer om fuldstændig at ophøre med at støtte Bitcoin SV (BSV) -taget. Platformen havde fjernet tokenet i 2021.

Coinbase bekræftede ændringerne i en note sendt til brugerne og understregede, at platformen “ikke længere vil støtte BSV”, effektivt fra den 9. januar 2024.

Delisted og konsekvenser

Den amerikansk-domicilerede handelsplatform fjernede Bitcoin’s (BTC) hårde bifurkation, BSV, også kendt som Satoshi’s Vision, i 2021. Blokken bag BSV blev udsat for et 51% angreb, hvilket gjorde netværket ustabil. Siden da har Coinbase-brugere ikke kunnet købe/sælge mønten, men har kunnet holde den i deres tegnebøger.

En gruppe enkeltpersoner ledet af Craig Wright, der hævder at være Satoshi Nakamoto, skabte BSV i november 2018. Tokenet er resultatet af en software-opgradering til Bitcoin Cash (BCH) -protokollen, der resulterede i en hard fork.

Efter fjernelsen af BSV-tokenet opfordrede Coinbase brugere til at trække deres BSV-beholdninger tilbage før fristen. Ikke-nalevering ville resultere i likvidation af eventuelle resterende BSV, advarede den.

Greenwich Liquidations

Efter likvidationen vil BSV konverteres til den dengang tilsvarende markedsværdi af en anden understøttet cryptocurrency og krediteres tilbage til brugerens konti, lød meddelelsen. Dette ville indebære transaktionsomkostninger afhængigt af markedssvingninger.

“Underretning til slutbrugere er afgørende. Cryptocururrency som BSV er ekstremt uforudsigelige, og tidspunktet for likvidation bestemmes af handelsplatformen. Hvis brugeren ikke trækker sin BSV tilbage før den 9. januar 2024, kan det medføre skattepligt eller andre uforudsete skattemæssige konsekvenser som følge af likvidationen eller konverteringen. Brugeren er alene ansvarlig for eventuelle skatter, der er forbundet med transaktioner på Coinbase.” lød advarslen.

Top  Ny phishing-svindel i Kina: Falsk Skype-app stjæler kryptovaluta - SlowMist undersøger sagen

Delegeret handel

Yderligere, BSV-handel og transaktioner er deaktiveret, og forsøg på at sende BSV til Coinbase kan medføre tab, lød det.

Fremtrædende krypto-børser som Binance, ShapeShift og Kraken har fjernet BSV for flere år siden og henvist til tokenets røde flag.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button