Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

CoinShares styrker sin position som bro mellem amerikanske og europæiske markeder med opkøb af Valkyrie Funds

Bitcoin (BTC)-Anstieg um 74 Prozent? Galaxy liefert Prognose für erstes Jahr nach Spot-ETF-Einführung

Investeringsforvaltningsselskabet CoinShares har udnyttet retten til at erhverve Valkyrie Funds, en enhed af Valkyrie Investment Inc. efter godkendelsen af dens spot Bitcoin (BTC) ETF af Securities and Exchange Commission (SEC).

CoinShares konsoliderer sin position som bro mellem amerikanske og europæiske markeder

I en meddelelse den 12. januar offentliggjorde virksomheden flytningen, dens årsager, muligheder for at udvide på det amerikanske marked og forventet vækst.

Ifølge meddelelsen rådede virksomheden beslutningen om at erhverve selskabet på godkendelsen af spot BTC ETF af SEC.

Valkyrie Bitcoin Fund (BRRR) begyndte at handle den 11. januar 2024 på Nasdaq og blev dermed en af de første godkendte ETF’er af reguleringsmyndighederne i USA, da det amerikanske reguleringslandskab for kryptovalutaer fortsætter med at udvikle sig.

“Denne bevægelse stemmer overens med de positive udviklinger i det amerikanske reguleringslandskab og CoinShares’ strategi om at udvide sit digitale aktivtilbud på det amerikanske marked.”

Virksomheden tilbyder i øjeblikket tre produkter, herunder Valkyrie Bitcoin Fund, Valkyrie Bitcoin and Ether Strategy ETF (Nasdaq BTF) og Valkyrie Bitcoin Miners’ ETF (Nasdaq WGMI), og alle udsigter ser gode ud for udvidelsen til flere fronter i USA.

Virksomheden forventer en øjeblikkelig tilføjelse på 110 mio. $ til sine aktiver under forvaltning (AUM), da de nuværende AUM på over de tre produkter på udgivelsestidspunktet var.

Dette repræsenterer et afgørende bidrag til CoinShares’ AUM på 4,5 mia. $ efter enorme tilstrømninger af institutionelle fonde til kryptoprodukter blev registreret i markedet hele sidste år og hævede det samlede AUM til 52 mia. $.

“Gennemførelsen af denne mulighed markerer et afgørende skridt i erhvervelsesprocessen og viser klart CoinShares’ forpligtelse til at erhverve Valkyrie Funds. Når alt er færdigt, vil dette føre til den direkte integration af Valkyries midler og aktiviteter i CoinShares gruppen,” lød det i meddelelsen.

Spot ETF-godkendelser tiltrækker europæiske interesser

Jean-Marie Mognetti, administrerende direktør for CoinShares, udtalte, at virksomheden har været førende på de europæiske markeder med fokus på gennemsigtighed for at beskytte investorerne. Administrerende direktør understregede virksomhedens ønske om at blive verdens førende inden for digitalt aktivområde og ønsket om at gentage sin europæiske succes i USA. Virksomheden har 40% af markedsandelen for europæiske crypto ETP’er.

På den anden side var Leah Wald, administrerende direktør for Valkyrie Funds positiv over erhvervelsen og søgte at udvikle virksomheden efter at have etableret sig i Europa.

“CoinShares’ anerkendte evner og dokumenterede succes i kombination med vores styrker lover at drive os fremad på det amerikanske digital aktiemarked, især inden for digital aktiv ETF-markedet. At være en del af en så stærk og succesrig gruppe markerer et lovende nyt kapitel for os.”

Virksomheden sikrede sig muligheden for at købe Valkyrie Funds i november 2023 og beskrev bevægelsen som en accelerering af dens indtræden på den amerikanske scene og udrulning af dens færdigheder globalt.

Det forventes, at flytningen bliver afsluttet efter afslutningen af de juridiske formaliteter, due diligence og godkendelse fra virksomhedens bestyrelse.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version