Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Crypto YouTubers Highlights Top New Cryptocurrency Picks for 2024

Bitcoin (BTC) steht vor einem parabolischen Anstieg, Krypto-Experte prognostiziert eine Rallye

Den seneste tid har været præget af en stigende interesse for nye kryptokurver. Crypto influencers har allerede udpeget tre spændende nye projekter, der forventes at have stor potentiale i 2024. Disse nye projekter er XAI, TIA og NFP. Udover disse tiltalende kryptokurver, har crypto presales også fanget opmærksomheden hos crypto YouTubers, hvor Meme Kombat og Bitcoin Minetrix forventes at blive de næste bedste crypto projekter.

### XAI Øger Momentum Efter Binance-listing
XAI er det seneste valg af YouTuber Cilinix Crypto, der er bullish på den nye tokens muligheder. XAI debuterede på Binance d. 9. januar 2024 med en notering på Binance. Op til noteringen blev XAI præsenteret som Binance’s 43. Launchpool projekt. Dette resulterede i en umiddelbar stigning i tokenprisen, der steg med over 80% til en værdi af $0.786384.

### TIA Stiger Over 600% Efter Mainnet Lancering
TIA, den native token på Celestia blockchain netværket, har også oplevet en betydelig stigning i værdi på over 600% siden Celestias mainnet blev lanceret d. 31. oktober 2023. Celestias mainnet frigav over $300 million dollar i TIA tokens, og projektet integrerede senere med Polygon’s udviklingsplatform.

### Er NFP Den Næste Hotteste Cryptocurrency for 2024?
Populær cryptocurrency YouTuber, Coin Engineer, afslørede NFPrompt (NFP) som sin top altcoin pick for 2024. NFPrompt er en ny web3 platform bygget på BNB-chain, der anvender AI-værktøjer til at generere unik digital kunst, musik, videoer, avatars og meget mere. NFP-token har allerede set massiv vækst siden sin lancering i december.

### Bitcoin Minetrix Fokuserer på Demokratiseret Mining
Bitcoin Minetrix (BTCMTX) er et projekt, der søger at åbne Bitcoin mining rewards for en bredere målgruppe gennem staking. Ved at stille BTCMTX tokens kan indehavere tjene “mining credits”, der giver Bitcoin mining rewards uden at skulle operere noget hardware selv.

### Meme Kombat Tapper Ind i Meme Coin-hypen
Meme Kombat (MK) er et play-to-earn projekt, der søger at blive en top meme coin med sin unikke kamparena-funktion. Projektet har allerede rejst over $6.5 million dollar, og i forbindelse med dens presale. Tidlige presale-investorer har allerede set en stigning på 52% i urealiserede gevinster.

For investorer, der søger store afkast, kan handling hurtigt på ekspert altcoin udvælgelser give muligheder for at profitere fra vækst i de tidligste faser. Det er kritisk at nøje analysere funktioner, roadmaps og udvikleraktivitet, når man vurderer, om en ny cryptocurrency har ægte kapaciteter eller blot er en kortvarig trend. Med crypto, der udvikler sig hurtigt, kan den næste top altcoin dukke op når som helst, og agile investorer, der spotter nye projekter med disruptivt potentiale tidligt, kan opnå store gevinster.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version