AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

De bedste kryptovalutaer at købe den 13. november

I kryptomarkedet bliver store værdier som Bitcoin og Ether opretholdt eller faldende, mens mindre altcoins også trækker sig tilbage, inden vigtige amerikanske inflation og detailhandelstal frigives senere på ugen. Disse data vil have indflydelse på markedets forventninger til, hvor meget mere USA’s forbundsbank vil stramme pengepolitikken i de kommende måneder.

Traditionelle markeder har i de seneste uger væddet på, at Fed’s indskrænkede cyklus er forbi, da amerikanske aktie- og obligationspriser steg betydeligt i november som følge deraf. Men Fed-officials har fastholdt deres mere høge agtige holdning og søgt at minde markedet om, at der stadig er flere rentestigninger mulige.

Ved at opretholde en voksende optimisme for nærtids Bitcoin- og Ethereum ETF’er, har det drevet store institutionelle midler ind i kryptomarkedet de seneste tre uger, med regulerede investeringsprodukter, der har tiltrukket omkring $300 millioner i kapitalindgange pr. uge over de seneste tre uger ifølge CoinShares rapport.

Hvis denne uges amerikanske data stadfæster det fortløbende narrativ om at risikoen forbliver skæv eller hanget mod højere rentesatser, kan det sende amerikanske aktier og obligationspriser ned, hvilket skaber makro-hindringer for kryptovalutaer.

Men investorer er sandsynligvis stadig tilbøjelige til at købe dykket, samtidig med den stigende optimisme for nærtstående spot Bitcoin- og Ethereum ETF’er.

I denne markedsblanding på mandag, er her nogle af de bedste kryptovalutaer at købe den 13. november.

Celestia ($TIA)

Den nye modulære blockchain-token Celestia har pumpet de sidste fire dage og nåede mandag en ny all-time high på omkring $6 per token. Med en markedsværdi på omkring $700 millioner ifølge CoinMarketCap, har Celestia fanget kryptospekulanternes opmærksomhed takket være ‘feltet’ airdrop og den bullish dynamik forbliver stærk.

Top  Alt, hvad du skal vide om Duelbits: Casino, Sportsbook og VIP-program

Bitcoin ETF Token ($BTCETF)

Trods kun at have lanceret sin forsalg for få dage siden, har Bitcoin ETF Token allerede formået at tiltrække over $500.000 fra investorer på grund af sin dristige pitch ind i lukrativt Bitcoin ETF-tema, der ligger til grund for den aktuelle krypto-rally.

Klaytn ($KLAY)

$KLAY, den oprindelige token for layer-1 proof-of-stake Klaytn blockchain, hvis hybrid design er at fungere som en bro mellem legacy-institutioner og deres private blockchain-netværk og offentlige krypto-netværk, har pumpet de sidste to dage.

Filecoin ($FIL)

Filecoin ($FIL), kryptovalutaen der driver Filecoins decentraliserede lager-netværk, der er “designet til at opbevare menneskehedens vigtigste information”, fortsætter med at stige mandag.

Det kan være et godt tidspunkt at overveje at investere i disse kryptovalutaer baseret på nylige tendenser og bullish momentum.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button