Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

De Seneste NFT Nyheder: Øget Salg, Bitcoin Overhaler Ethereum og Solenergi som NFT

Saylor's Stand as BTC Dips Amid Fed Shift

NFT-markedsdata

NFT-salgsomfanget er steget med 11% inden for de seneste 24 timer. Ifølge Cryptoslam ligger det på $71.735.910. Blandt de ti bedste samlinger efter salgsomfanget har kun to oplevet en tilbagegang i løbet af den seneste dag. HychainNodeKey er faldet med 23% til $3,1 millioner og ligger nu på tredjepladsen. Den anden er Pandora, der tidligere var i førstepladsen post-launch, men nu er den faldet til ottendepladsen med et salg, der er faldet med 22,6% til $1,3 millioner. Blandt de resterende samlinger har Milady Maker oplevet den største stigning med et salg, der er steget med 186% til $1,4 millioner. Imens er NodeMonkes på førstepladsen med $11,7 millioner, hvilket er en stigning på 51%. Uncategorized Ordinals er nu på andenpladsen. Dens salg er steget med 26% på en dag til $8,4 millioner. I mellemtiden viser en nærmere undersøgelse af de bedste blockchains per NFT-salg en bemærkelsesværdig skift mellem Bitcoin og Ethereum.

Bitcoin overtager Ethereum

Selvom dette var en udfordring, har Bitcoin overtaget førstepladsen i NFT-salg fra Ethereum. I løbet af den seneste uge er NFT-salget på Bitcoin steget med 76%, hvilket beløber sig til $172.633.783, som rapporteret af CryptoSlam. Imens har Ethereums salg oplevet en stigning på 22%, hvilket svarer til $164.359.344. Ethereum har holdt fast i førstepladsen i lang tid, men den stigende popularitet af Bitcoin Ordinals begynder at ændre landskabet. I løbet af de seneste 24 timer er Ethereums NFT-salg steget med 3% til $24,4 millioner, mens Bitcoins salg er steget med 20% til $33,2 millioner. Når vi ser på det større billede for måneden, fører Ethereum med $608,8 millioner i salg, hvilket markerer en stigning på 44%. Bitcoin følger med $382 millioner med en stigning på 9%. I alle tre tilfælde er Solana på tredjepladsen. Endelig, når man ser på den all-time rangering, ligger Ethereum først med $43 milliarder, Solana er næst med $5,1 milliarder, Ronin næst med $4,3 milliarder, derefter følger Bitcoin med $2,6 milliarder og Polygon med $1,5 milliarder.

SunContract afslører NFT-markedsplads for solpaneler i den virkelige verden

Den slovenske energihandelsplatform SunContract har afsløret “The Personal Power Plant”. Ifølge pressemeddelelsen, der deles med Cryptonews, er dette verdens første NFT-markedsplads for solpaneler i den virkelige verden. SunContract er en Ethereum-baseret platform, der demonstrerer, hvordan blockchain kan bruges til at styrke den rene energisektor. Den indledende tokeniserede solfarm er placeret i landsbyen Višnje på en facilitet med 2.112 solpaneler med 517 Kw i effekt. Derudover repræsenterer hvert NFT et specifikt panel på gården. Holderen nyder fordelene forbundet med den fysiske aktiv, sagde platformen. Holdet forklarede, at “initiativet er rettet mod folk, der er engageret i den grønne overgang og ivrige efter at investere i fremtiden for vedvarende energi, såvel som krypto-samfundet for at få eksponering for den virkelige økonomi gennem vedvarende energisektor.” I den første fase vil holdet sælge energi, der genereres fra det underliggende solpanel på brugernes vegne via SunContracts P2P energimarkedsplads mod SNC-token. Tokenene krediteres brugernes tegnebøger efter fradrag af drifts- og vedligeholdelsesomkostningerne. Derudover vil platformen “efterfølgende” rulle funktionalitet ud for at give mulighed for NFT-indehavere at bruge energien i lande, hvor SunContract ejer energitilladelser eller licenser. Det vil begynde med…

Gods Unchained Mobile App lanceres til iOS og Android

Holdet bag det populære NFT-online-kortspil, Gods Unchained, sagde, at de har lanceret den første globale mob…

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version