Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

DeSyn kündigt Einführung des DeSyn ETH Restating Fund I an: Dreifache Renditeerwartungen für Staking-Benutzer

Aufwärtstrend von Bitcoin hält an – drei Gründe warum er noch nicht zu Ende ist

## Nyt DeFi-fond på Ethereum: DeSyn ETH Restating Fund I (3x Points)

Ethereum-økosystemet er ved at genoplive efter en periode med stilstand, og DeSyn, en erfaren DeFi-aktør, har fokuseret på at udvikle netværket. Med lanceringen af DeSyn ETH Restating Fund I (3x Points) går DeSyn sammen med Little Frog for at bringe dette nye fondsprodukt til markedet.

### Hvad er DeSyn ETH Restating Fund I (3x Points)?

DeSyn ETH Restating Fund I, også kendt som drETH, er et åbent fondsprodukt, der er udviklet af Little Frog – en professionel decentraliseret formueforvaltnings-DAO. Dette produkt integrerer DeSyn med to andre velrenommerede restaking-platforme, Eigenlayer og Renzo. Det giver mulighed for on-demand tilbagetrækninger og tilbyder en tredobbelt forventet afkast på Eigenlayer, Renzo og DeSyn.

### Hvordan fungerer det?

Brugere kan gå til DeSyn’s hjemmeside og vælge muligheden “Restating” for at få adgang til DeSyn ETH Restating Fund I (3x Points). Her har brugerne mulighed for at købe drETH, som har potentialet for en tredobbelt afkast.

### Yderligere incitamenter

Ud over de grundlæggende afkast fra LST og LRT tilbyder fonden også tredobbelte point fra Eigenlayer, Renzo og DeSyn. Dette skaber ekstra incitamenter for brugerne, da de kan optjene point baseret på deres indsats og varighed.

### Om EigenLayer og Renzo

EigenLayer introducerer restaking som et nyt primitiv i den kryptoøkonomiske sikkerhed og tilbyder brugerne muligheden for at genanvende deres ETH eller LST og tjene ekstra belønninger. Renzo er det første native restaking-protokol, der lanceres på EigenLayer-Mainnet, og det muliggør indskud af Liquid Staking Tokens (LST) og native ETH-indskud.

### DeSyn Protocol

DeSyn Protocol er en innovativ decentral formueforvaltnings-infrastruktur på Web 3, der giver brugerne mulighed for at oprette og administrere skræddersyede porteføljer med forskellige On-Chain-Assets på en sikker og gennemsigtig måde.

Med lanceringen af DeSyn ETH Restating Fund I (3x Points) ser det ud til, at Ethereum-økosystemet er på vej mod nye højder, og investorer har nu en spændende mulighed for at deltage i denne revolutionerende udvikling inden for DeFi.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version