Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Digitale Vermögenswerte: Ein überparteiliches Thema mit Potenzial für zukünftiges Wachstum

Verschwindet und erscheint erneut auf DTCC-Webseite

Digitale Vermögenswerte – En voksende politisk interesse

I en tid med udfordringer for Grayscale Bitcoin [BTC] og Ethereum [ETH] ETF’er, har David LaValle, Global Head of ETFs hos Grayscale, observeret en betydningsfuld ændring i landskabet for digitale aktiver. Han bemærkede, at digitale aktiver i stigende grad bryder politiske grænser og bliver et emne af bred relevans på tværs af det politiske spektrum.

## Tager brugen af digitale aktiver til?

I et nyligt interview med “Proactive Investors” beskrev LaValle den stigende accept af digitale aktiver som et positivt tegn for deres fremtidige vækst og stabilitet. Han sagde:

>„Vi har set, at digitale aktiver bredere set er gået fra at være et partipolitisk til et partiuafhængigt emne. Og nu, tænker jeg, er det i bund og grund et overpartisk emne, hvilket sandsynligvis er den mest optimistiske indikator.“

Dette fører os til den aktuelle situation i USA, hvor den overpartiske karakter af kryptopolitikken stadig udvikler sig.

### Hvad siger Grayscales undersøgelse?

En nylig undersøgelse, udført af Harris Poll på vegne af Grayscale, understreger dog den stigende betydning af kryptokurver i valgcyklussen for 2024 og har endda fået kampagnen til at blive kaldt “Bitcoin-valget 2024”. Ifølge undersøgelsen er næsten 32 % af vælgerne nu mere åbne over for at lære om kryptokurver eller investere i dem, sammenlignet med begyndelsen af året.

Desuden ændrer holdningen til kryptokurver sig positivt: En større procentdel ser dem som en rentabel langsigtet investering (23 % mod 19 % i november 2023), og flere overvejer dem til deres investeringsportefølje (47 % mod 40 %).

Derfor bliver det spændende at se, om de valgte kandidater omfavner eller afviser digitale aktiver i forbindelse med valget i november.

## Ledere taler for, at krypto er et partiuafhængigt emne

Den demokratiske senator Chuck Schumer gav udtryk for en lignende holdning og talte ved Crypto4Harris Town Hall, hvor han erklærede:

>„Vi har ikke råd til at forblive passive, for hvis vi gør det, risikerer vi, at kryptokurver flytter til udlandet og når lande med den mindste fællesnævner, hvor der slet ikke er nogen regulering.“

Han udtrykte sit engagement i pro-kryptolovgivning i USA og tilføjede:

>„Jeg vil gerne samle repræsentanter for begge partier her i Senatet og skabe en dynamik, så vi kan vedtage meningsfulde love, der hjælper USA med at fastholde sin status som verdens mest innovative land.“

### Politisk kløft: Spiller krypto en vigtig rolle?

Mens den tidligere præsident Donald Trump klart udtrykte sin støtte til kryptokurver under hele sin valgkamp, viste vicepræsident Kamala Harris mindre entusiasme for kryptosektoren.

Denne dynamik afspejles i prognoseundersøgelser fra Polymarket, hvor Trump først førte med 72 % af stemmerne på grund af sin pro-krypto holdning, men Harris’ kampagne fik først vind i sejlene gennem initiativet “Crypto for Harris”.

De seneste spekulationer om, at Harris kunne udnævne Gary Gensler til finansminister, har dog skabt betydelig bekymring i kryptosamfundet, da Gensler kendes for at være skeptisk over for kryptokurver. Denne ændring har resulteret i, at Trump igen kom i front med 52 % af stemmerne, mens Harris faldt tilbage til andenpladsen med 47 %.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version