Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Dogecoin-Wale kaufen massiv ein: Steht eine Preisrallye bevor?

Stablecoins sind bereit, die ursprünglichen Erwartungen von Crypto zu erfüllen und Peer-to-Peer-Wertübertragungen anzubieten

Dogecoin viser tegn på bedring efter en uge med dårlig præstation sammenlignet med andre store kryptovalutaer.

## Dogecoin-Wale

I løbet af weekenden har store investorer haft en betydelig indflydelse på markedet ved at erhverve 6,4 milliarder DOGE over natten. Data fra analystvirksomheden IntoTheBlock viser, at antallet af Dogecoin-transaktioner foretaget af store investorer er steget markant fra cirka 5,37 milliarder DOGE i løbet af de sidste syv dage til cirka 11,74 milliarder, før de stabiliserede sig i denne periode. Disse transaktioner involverer typisk beløb på mindst 100.000 dollars. Ansamlingen af Dogecoin fra store investorer er ofte et tegn på mulige prisstigninger.

For øjeblikket ser Dogecoin ud til at være klar til en mulig opsving. På trods af en fortsat nedadgående tendens og en prisfald på 24 % inden for de seneste 3 timer og 7 % inden for de seneste 9 dage til 0,137 $, kunne vedvarende køb fra store investorer ændre markedets dynamik betydeligt. Deres øgede aktivitet kan mindske udbuddet af Dogecoin og dermed drive prisen på mønten i vejret.

## Rollen af Markedsstemningen

Dogecoin mister langsomt terræn på markedet og har i skrivende stund en markedsværdi på over 19 milliarder dollars. Dogecoin er ikke årsag til markedskrak, men reagerer i stigende grad følsomt over for den generelle markedsstemning.

Dette kan være til fordel for DOGE, især når det bevæger sig parallelt med Bitcoin. Dette er særligt gavnligt, hvis der sker en tilstrømning til Spot-Bitcoin-ETF’en, hvilket fører til en ny all-time high for BTC. Dogecoin-udvikleren Mishaboar har dog rådet samfundet til at udvise forsigtighed og veje risiciene nøje, før de kaster sig ud i alternative investeringer.

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version