Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Donald Trump viser overraskende støtte til Bitcoin: Vil ikke undertrykke kryptovalutaer hvis genvalgt som præsident

Warum dieser 70-jährige Milliardär Bitcoin besitzen möchte

Donald Trump åbner op for Kryptowährungen som Bitcoin

Donald Trump viser sig overraskende åben overfor Kryptowährungen som Bitcoin, hvis han bliver genvalgt som præsident. I et nyligt interview sagde han, at hans regering ikke ville bruge regulerende beføjelser til at undertrykke BTC og lignende valutaer.

Dette markerer en tydelig vending fra hans tidligere holdning, hvor han foretrak traditionelle valutaer frem for digitale alternativer.

## Donald Trump viser støtte til Bitcoin

Den republikanske præsidentkandidat Donald Trump har givet indblik i hans skiftende holdning til valutaer. Selvom han længe støttede USD og sagde: “Jeg vil have en valuta, jeg vil have USD, jeg vil ikke have, at folk opgiver USD”, har hans seneste udvikling fået ham til at værdsætte Kryptowährungen boom.

Et vendepunkt var introduktionen af de Trump-mærkede luksus sneakers, hvor en betydelig del af transaktionerne blev håndteret i Kryptowährung. “Jeg kunne ikke tro mængden,” sagde Trump og viste sig forbløffet over den omfattende brug af digitale valutaer i handel.

Selvom Trump indrømmede aldrig selv at have købt Bitcoin, anerkendte han praktisk anvendelighed og voksende accept af kryptobetalinger. Trump sagde:

### “Bitcoin og andre Kryptowährungen har været intensivt brugt, og jeg tvivler på, om det nu ville være hensigtsmæssigt at afvise dem.”

Hvis vælgerne igen vælger Trump som præsident, indikerer hans udtalelser en potentiel ændring i den regulatoriske ramme for Kryptowährungen. Denne åbenhed over for digitale valutaer understreger behovet for at tilpasse sig finansiel teknologi. Derudover peger den på en stigende accept af Kryptowährungen i almindelig handel, hvilket styrker deres position i den globale økonomi.

Exit mobile version