AltcoinsBitcoinDeFiEthereum

DWallet Network bringer Multi-Chain-DeFi- og Gaming-Vertrauensprotokolle til Aptos

dWallet Network bringer Multi-Chain-DeFi- og Gaming-Vertrauensprotokolle til Aptos

dWallet Network, en pioner inden for Multi-Chain-teknologi, har annonceret sin udvidelse til Aptos ifølge de seneste opdateringer, der blev delt med Coinphony den 7. juni.

Integrationen har til formål at introducere Zero Trust Protocols (ZTPs) og sømløs Multi-Chain-interoperabilitet i Aptos’ decentraliserede finans- (DeFi) og gaming-økosystemer.

Aptos er kendt for sin blockchain med høj gennemløb og lav latenstid, der bruger Smart Contract-sproget Move til at skabe en robust platform til udvikling af avancerede applikationer med minimale gasgebyrer.

Med dWallet Network’s teknologi har udviklere de nødvendige værktøjer til at oprette ZTPs med decentralized, ikke-kollusive dWallets og dermed muliggøre problemfri Multi-Chain-interaktioner via Web3. Dette er især vigtigt for DeFi-projekter på Aptos, da det tillader native BTC- og ETH-transaktioner.

Derudover introducerer dWallet Network’s teknologi en grundlæggende byggesten, der muliggør aktivkontrol og håndhævelse af logik i hvert netværk. Signaturer genereret af dWallet er ikke til at skelne fra en normal brugersignatur, selv i netværk uden Smart Contracts som Bitcoin.

For at implementere Zero Trust-protokollen bruger dWallet Network et avanceret tærskelprotokol kaldet 2PC-MPC. Dette protokol muliggør generering af en ECDSA-signatur, der kræver deltagelse af både slutbrugeren og talrige valideringer, hvis antal kan gå op i hundreder eller tusinder.

Omer Sadika, medstifter af dWallet Network, udtrykte sin begejstring for udvidelsen til Aptos og sagde, “Vi er glade for at bidrage med vores decentralized, ikke-kollusive dWallet-komponent til den hurtige og sikre Aptos-blockchain for at muliggøre ZTPs. Dette udvider horisonten for DeFi- og gaming-protokoller inden for Aptos-økosystemet og repræsenterer et betydeligt skridt mod realiseringen af vores vision om en sømløs, Zero Trust- og Multi-Chain-fremtid.”

Top  Nigeria centralbank ophever forbud mod kryptovaluta-virksomheder

Integreringen af dWallet Network hos Aptos markerer et vigtigt skridt og lover at forbedre fleksibilitet, sikkerhed og interoperabilitet inden for Multi-Chain-DeFi- og gaming-området. Denne integration sigter mod at fremme innovation, fremskynde accepten, tilbyde udviklere nye muligheder og give brugerne en mere omfattende blockchain-oplevelse.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button