AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

E-gaming Giant Boyaa Interactive International Limited Planlægger At Købe Bitcoin Og Ethereum For 100 Millioner Dollars

Boyaa Interactive på vej til at investere $100 millioner i kryptovaluta

Boyaa Interactive International Limited, en E-sports gigant med base i Hong Kong, søger aktionærernes godkendelse til at investere $100 millioner i kryptovaluta i løbet af de næste 12 måneder. Ifølge en meddelelse fra Hong Kong Stock Exchange har bestyrelsen for Boyaa Interactive, som er et børsnoteret selskab i Hong Kong, udtalt at køb og besiddelse af kryptovaluta er en vigtig foranstaltning for gruppens forretningslayout og udvikling inden for Web3-feltet. Virksomheden har desuden fremhævet, at kryptoinvestering også udgør en vigtig del af gruppens formueallokeringstrategi.

Boyaa Interactive søger at købe Bitcoin og Ethereum

Ifølge meddelelsen har bestyrelsen formelt foreslået at søge forudgående godkendelse fra aktionærer til at give købsgodkendelse, hvilket vil bemyndige bestyrelsen til at erhverve kryptovaluta inden for en 12-måneders periode. Denne periode begynder fra datoen, hvor den ordinære beslutning, der vedrører både tilladelse og potentielle kryptokøb, bliver vedtaget af den ekstraordinære generalforsamling (EGM). Det samlede købsbeløb til potentielle kryptokøb i denne periode er begrænset til $100 millioner.

Tidligere den 11. august offentliggjorde børsnoterede selskab Boyaa Interactive, at dets bestyrelse havde godkendt et budget på $5 millioner til gruppen til at erhverve kryptovalutaer på regulerede og licenserede handelsplatforme det kommende år, startende fra offentliggørelsesdatoen. De udvalgte valutaer omfatter primært Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH). Finansieringskilderne til disse kryptovalutaer stammer fra kontantreserver genereret af gruppens operationer både i Hong Kong og i udlandet.

Top  J.P. Morgan og Apollo Global præsenterer blockchain-projekt til omformning af formueforvaltning

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button