Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Eksperter forudsiger: Bitcoin vil styrtdykke efter lanceringen af digital rubel

Dubai Financial Services Authority Adds XRP and Toncoin to List of Recognized Tokens

Bitcoin vil styrtdykke efter lanceringen af den digitale rubel og andre store CBDC’er, hævder en russisk økonom.

Ifølge medieoutletet OSN udtalte Alexander Razuvaev, et medlem af tilsynsrådet for Foreningen af Finansielle Analytikere og Risikostyrere, at krypto ikke ville “dø helt”, men ville blive “marginaliseret.”

## ‘Bitcoin vil styrtdykke’ – Men ‘ikke som MMM Ponzi’

Razuvaev hævdede, at krypto-markederne i øjeblikket var “meget overophedede” på grund af stigende og usædvanlig stor efterspørgsel.

Han tilføjede, at BTC og andre krypto-priser sandsynligvis vil fortsætte med at stige på kort sigt, men hævdede, at der kunne ske “uforudsigelige begivenheder” “efter april.”

Økonomen henviste sandsynligvis til det næste Bitcoin Halving-event, forventet at finde sted i april i år. Razuvaev sagde:

> “Krypto handler om efterspørgsel. Hvis der er efterspørgsel, bliver det dyrere. Hvis ikke, bliver det billigere. Ethvert [finansielt aktiv] – være det en aktie eller en obligation – kan vurderes ud fra dets pengestrømme. Bitcoin kan ikke vurderes på denne måde, og derfor er det en risikabel investering.”

Razuvaev sagde også, at en “bedre verden” for investorer ville opstå “når digitale rubler, dollars og euro begynder at blive lanceret.”

### Kan den digitale rubel virkelig overgå BTC?

Razuvaev har tidligere hævdet, at Moskva på et tidspunkt vil tvinge pensionister til at acceptere betalinger i digitale rubler.

Den kontroversielle økonom hævdede, at CBDC-adoption “tendenser” kun vil intensiveres over tid, da “teknologisk fremskridt tager sin vej.”

I slutningen af januar hævdede han også, at sanktioner ledet af USA og EU på sigt ville underminere den amerikanske dollar og give et løft til Moskvas CBDC-planer.

Den russiske centralbankschef understregede denne måned, at den digitale rubel stadig er i pilotafprøvning og ikke vil blive lanceret før tidligst 2025.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version