Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Enorme Indstrømninger Forventes: BlackRock Bitcoin ETF Spår Indflydelse på Kryptomarkedet

Könnte ASIC sein Miner Signale signalisieren einen bevorstehenden Krypto-Anstieg?

En betydelig tilstrømning af 4 milliarder dollars forventes på den første handelsdag for Spot Bitcoin ETF’er i USA. Den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) har endelig givet officiel godkendelse til 11 Spot Bitcoin ETF’er i en historisk beslutning.

Med udstedere klar til snarlig handel, der er planlagt til at begynde torsdag morgen, forventes betydelige markedstilstrømninger for dette nye investeringsprodukt.

### Forventes $2 milliarder tilstrømninger fra BlackRock

Ifølge Bloombergs analytikere kunne en betydelig del, cirka 2 milliarder dollars, af de forventede 4 milliarders tilstrømninger stamme fra BlackRocks Bitcoin ETF.

Godkendelsen fra SEC markerer et historisk øjeblik for digitalt aktivektoren, givet den længe ventede godkendelse og talrige Spot Bitcoin ETF-ansøgninger, der afventer myndighedsgodkendelse. Udfaldet af afgørende retssager og gældende sentiment havde allerede antydet en snarlig godkendelse.

Godkendelsen, der materialiserer sig den 10. januar, fristen for SEC’s beslutning, baner hurtigt vejen for handel inden for 24 timer.

Prognoserne strækker sig endvidere, med Bloomberg, der forventer akkumulering af 50 milliarder dollars i aktiver inden for de første to år af investeringsproduktes eksistens.

### Fondforvaltere får adgang til Bitcoin

De 11 godkendte Spot Bitcoin ETF’er er udstedt af prominente formueforvaltningsselskaber som Fidelity, Franklin Templeton og BlackRock, hvilket vidner om en bevidst branchetiltrækningsindsats.

Mens forventningerne er høje, forventes virkningen af disse Bitcoin-fonde at være betydelig og markere et nyt kapitel i kryptoinvesteringslandskabet. Mens markedet med spænding venter på begivenhedernes udfoldelse, forbliver fokusset på de potentielle indflydelse og succeskurs for disse nyligt godkendte investeringsprodukter.

Som tidligere rapporteret forudsagde Fundtarts Tom Lee, at Bitcoin’s pris kunne nå $150.000 inden for de næste 12 måneder efter ETF-godkendelse og $500.000 inden for de næste fem år. Adskillige andre har også fremsat meget positive forudsigelser om Bitcoins pris baseret på projektering af, hvor meget midler der vil strømme ind i Bitcoin ETF’er.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version