Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Er AVAX på vej mod en ny breakout? Analyse og forventninger.

Das Bitcoin-Portfolio von MicroStrategy steigt auf über 5 Milliarden US-Dollar, während BTC bei 34.000 US-Dollar stabil bleibt

Avalanche (AVAX) har bevæget sig mod modstandsområdet ved 32,73 USD siden den sidste analyse. Det bulliske W-mønster i grafen blev brudt opad. Herefter formåede AVAX ikke at bryde modstanden nær 200-EMA og 100-EMA, hvilket førte til et salgspres.

Over denne markering er der stadig en stærk volumenmodstand. 800-EMA kunne ikke fungere som support, og AVAX faldt under alle dags-EMAs. Forventningen er, at AVAX nu vil forblive i en konsolideringsfase (rød zone i grafen). I denne fase vil det vise sig, om en ny opadgående breakout er mulig, hvilket dog i høj grad afhænger af udviklingen i Bitcoin-kursen.

På den kommende lørdag vil Donald Trump tale på Bitcoin-konferencen i Nashville. En stærk tale kunne drive Bitcoin-kursen opad, hvilket også positivt kunne påvirke AVAX og andre Altcoins.

## Die Indikatoren zeichnen ein weniger optimistisches Bild

Det positive momentum er næsten fuldstændigt aftaget, og der er en bearish krydsning af signallinjen til gennemsnitslinjen på MACD på vej. Volumen er konstant, med en let tendens opad, hvilket dog er negligerbart. RSI var i overkøbt område på dagsgrafen, hvilket gjorde den efterfølgende korrektion nødvendig. RSI er i øjeblikket i det neutrale område på 50 point.

For investorer, der ønsker at forbedre deres hodl-portefølje, kan det nuværende område give en god mulighed. Det forventes, at AVAX vil forblive her i nogle dage, inden der forsøges et nyt breakout.

### Kilde

– AVAX Tageschart (Kilde: TradingView)

– Indikatorer: MACD, Volumen og RSI (Kilde: TradingView)

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version