Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Er Dogecoin på vej mod en 300% stigning? Memecoins vinder popularitet og interessen for DOGE stiger!

XRP Kurs auf Binance

Dogecoin (DOGE) er midtpunktet for samtaler, da dens nyeste prisstigning har skabt spekulationer om en potentiel 300 procent stigning. Memecoins vinder popularitet, og interessen for DOGE er klart stigende.

Dogecoin erregt die Aufmerksamkeit der Trader

I løbet af de seneste 24 timer er værdien af Dogecoin steget med 30 procent, hvilket har øget dens markedsværdi til 18,6 milliarder USD. Data fra Coinglass viser, at interessen for DOGE-futures er vokset med 51 procent inden for de seneste 24 timer. Denne stigning har bragt en rekord på 1,09 milliarder USD i spil for tokenet.

En sådan vækst i interessen tyder på, at der tilstrømmer ny kapital til markedet. Bemærkelsesværdigt er det, at 68 procent af traderne med langsigtede investeringer satser på, at DOGE-kursen vil fortsætte med at stige.

Memecoins som Dogecoin forbliver interessante for investorer. Deres kulturelle betydning og popularitet gør dem særligt attraktive i en tyrefase. Denne tendens afspejler sig i, at short-positioner i DOGE på en dag har oplevet likvidationer på mere end 40 millioner USD. Handel med futures tillader spekulation i prisbevægelser uden at eje aktivet, hvilket ofte fører til store tab.

Udover Dogecoin har også andre memecoins som BONK og Shiba Inu oplevet betydelige prisstigninger. Den samlede markedsværdi af førende meme-kryptokurver er steget med mere end 25 procent i de seneste dage og har nået 33,6 milliarder USD.

Den anonyme analytiker Kaleo ser en lys fremtid for Dogecoin og antyder en stor stigning i forhold til Bitcoin. Han advarer om ikke at undervurdere Dogecoin, der ofte betegnes som “kongen” af memecoins. En anden analytiker, Rekt Capital, deler denne optimisme.

“En månedsslutning over den makroøkonomiske nedtrend vil indlede en ny makroøkonomisk opadgående trend for DOGE.” – Rekt Capital

Faktisk kan Dogecoin, med en månedsslutning over makro-afkølingsniveauet på 0,52 USD, starte en stigning på 300 procent. På nuværende tidspunkt kæmper DOGE med modstanden på 0,618 Fibonacci-niveauet på 0,14 USD.

Dogecoin, nu rangeret som den tiende største kryptovaluta globalt, har en markedsdækning på 15,7 milliarder USD og har endda overgået Avalanche i værdi. Dets imponerende præstation, sammen med betydelige tekniske forbedringer og traderes positive syn, understreger Dogecoins potentiale for yderligere vækst.

Efter den hurtige prisstigning viser en analyse fra CryptoQuant dog en “overbought” tilstand for Dogecoin. Dataene tyder på, at der snart kan ske en trendomvending.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version