AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Er spot Ethereum ETF’er dårlige for Bitcoin (BTC)? Hvad vi kan forvente fremad

Bitcoin (BTC) har set en pludselig vending tilbage fra de nye højder for året, der ramte tæt på $38.000, og handles nu lige over $36.000, selvom den fortsætter med at stige med omkring 1% på dagen.

Handlende tilskriver den pludselige vending rapporter om, at BlackRock havde oprettet en ny virksomhedsenhed ved navn iShares Ethereum Trust i Delaware, hvilket fik midler til at rotere fra Bitcoin til Ether.

BlackRock oprettede iShares Bitcoin Trust syv dage før de ansøgte om at oprette en spot Bitcoin ETF med SEC i juni. Derfor ser stigningen i ETH-prisen plus rotationen ud af BTC ud til at afspejle optimisme om, at spot Ethereum ETF’er set til at modtage godkendelse kort efter spot Bitcoin ETF’er.

Ether har betydeligt underpræsteret Bitcoin i de seneste uger og i hele 2023, med en stigning på 70% året frem til dato i forhold til Bitcoins gevinster på over 120%.

En del af denne forskel i præstation skyldes optimisme om godkendelse af spot Bitcoin ETF’er. Så med BlackRock tilsyneladende nu i gang med at oprette en spot Ether ETF, har ETH potentiale til at lukke kløften på Bitcoin i de kommende uger og måneder, hvilket også forklarer en rush for at få eksponering for den digitale valuta.

Er Spot Ethereum ETF’er Bjørnede for Bitcoin (BTC)?

Selvfølgelig, mens nyheden om BlackRocks bevægelser for at oprette en spot Ethereum ETF har vejet på Bitcoin-intradagprisen, er dette ikke bjørne nyheder for Bitcoin.

Nogle bjørne vil måske hævde, at et større udvalg af ETF’er at investere i (dvs. spot Bitcoin ETF’er og spot ETH ETF’er) kan betyde, at færre midler ender med at strømme ind i de meget forventede spot Bitcoin ETF’er.

Top  Avalanche-Preis unter Druck vor Token-Freischaltveranstaltung

Men nyheden om, at BlackRock er i gang med at oprette spot Ethereum ETF’er, er meget i tråd med den optimistiske fortælling om, at finansielle institutioner har til hensigt at øge deres vedtagelse af krypto i de kommende år (Bitcoin, Ether og andre cryptocurrencies).

Hvor går det hen for Bitcoin (BTC)? Hold øje med disse nøgleniveauer

Det ser ud til, at tilbagetrækningen fra tæt på $38.000 til kortvarigt under $36.000 bliver brugt som en mulighed for Bitcoin-bullene at tilføje til deres longpositioner, da Bitcoin allerede er styrket fra tidligere USA’s sessioner i området $35.800 til omkring $36.400.

Optimismen omkring nærstående godkendelser af spot Bitcoin ETF’er vil forblive på et feberhøjdepunkt, idet de seneste rapporter antyder, at SEC aktivt arbejder med digital asset manager Grayscale vedrørende deres ansøgning om spot Bitcoin ETF efter at have lidt et juridisk nederlag mod firmaet tidligere på året for deres tidligere afvisning af Grayscales spot Bitcoin ETF-ansøgninger.

Det betyder, at dyk vil sandsynligvis forblive købsmuligheder for taktisk tænkende investorer.

Med det makroøkonomiske baggrundsbillede, der tilsyneladende har taget en afgørende drejning til det bedre, med amerikanske aktier i en opadgående trend efter en grim oktober og amerikanske statsobligationsrenter, der tilsyneladende nu er i en nedadgående trend efter at have ramt multi-decade højdepunkter i de seneste måneder på væddemål om, at Feds renteforhøjelsescyklus er ovre, er der masser af plads til, at både Bitcoin, Ether og det bredere kryptomarked kan præstere godt i forening.

Makroforhandlere vil holde øje med kommentarer fra Fed-formand Jerome Powell senere onsdag og torsdag efter investorer fortolkede hans kommentarer efter Federal Reserves poli

Top  Aragon Association meddeler indløsning af ANT-token til ETH

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button