Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Er SUI Network den nächste „Solana-Killer“ på kryptomarkedet?

Dubai Financial Services Authority Adds XRP and Toncoin to List of Recognized Tokens

Sui Network (SUI) – En Analyse af Prisudvikling og Markedsdynamik

Sui Network (SUI) har skabt bølger på kryptocurrency markedet og er blevet præsenteret som en potentiel “Solana (SOL)-Killer” eller “næste store bevæger sig i retning af Solana”. Men trods denne opmærksomhed ser det ud til, at prisstigningen på SUI følger et højt socialt volumen, der i øjeblikket er overvejende negativt.

Coinphony har indsamlet data fra Santiments SanBase Pro Trend Coins den 16. august. Bemærkelsesværdigt fremstår SUI som den mest trendy kryptocurrency med en negativ stemning på 48,92 % og en positiv stemning på 38,13 %.

Kritikpunkterne omfattede blandt andet en høj fuldt udvandede værdi (FDV) af token samt bekymringer vedrørende indkommende frigivelser fra Vesting-kontrakter. På den anden side roste folk Sui Networks programmeringssprog og transaktionseffektivitet med hurtig endelig afvikling og lave gebyrer.

Den fuldt udvandede værdi refererer til den forventede markedsværdi af et kryptocurrency, når alle tokens er i cirkulation. Hos Sui Network er der stadig mindre end 26 % af det maksimale udbud i omløb, hvilket indikerer en høj forventet udbudsinfaltion.

## SUI-Preisanalyse

Trods den dominerende negative stemning forbliver de tekniske indikatorer let optimistiske, hvilket tyder på en mulig kortvarig prisstigning. På nuværende tidspunkt handles SUI til 0,825 USD, hvilket svarer til en stigning på 6,16 % siden årets begyndelse og er fuldt ud kommet sig efter det tidligere højdepunkt på 2,09 USD.

## Er SUI stadig “Solana-Killer”?

I denne sammenhæng delte Web3-forskeren og -udvikleren Sandra Leow den 15. august nogle indsigter om SUI. Hun begyndte med at stille spørgsmålstegn ved, om Sui stadig er “Solana-Killer”. For data henvendte Leow sig til sin Web3-intelligensplatform, KaitoAI.

Ifølge Sandra oplevede SUI en positiv stemningsstigning i begyndelsen af august og nåede den højeste positive stemning siden lanceringen. I den forbindelse steg Suis stemningsindeks til 2,34 den 7. august fra 0,34.

Den mest mærkbare stigning skyldtes dog SUI’s markedsandel, der steg fra 0,08 % den 6. august til 0,66 % den 9. august, hvor prisen på token også steg fra 0,53 $ til 0,83 $. Interessant nok rapporterede Coinphony, at Raoul Pal samme dag kommenterede, at Sui var “den næste store after Solana”.

Tre dage senere, den 12. august, nåede mindshare sit højdepunkt på 2,18 %. Dette er en relativt høj værdi for et projekt med Suis markedsværdi, når man tænker på, at SOL ligger mellem 6 og 8 %.

I øjeblikket ser det ud til, at Suis dynamik er aftaget, men det gælder også for alle andre kryptocurrencyer. Markedet oplevede et fald, ledet af salg af Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH), der forstærkede den pessimistiske stemning.

Fra en teknisk analyseperspektiv kan “Solana-Killer” muligvis vinde momentum igen, hvis SUI opretholder sin nuværende prisstøtte på omkring 0,80 USD og sigter efter højere mål. Alligevel skal denne kortvarige vækst stadig overgå midt- og langsigtede tokenomics, der kan bremse den.

**Ansvarsfraskrivelse:** Indholdet på denne hjemmeside udgør ikke investeringsrådgivning. Investeringer er spekulative, og din kapital er i fare.

Bidraget “SUI-Preisanalyse med henblik på denne såkaldte ‘Solana-Killers’ dynamik” optrådte først på Coinphony.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version