AnalyseBitcoinEthereum

Ethereum (ETH) auf dem Weg, Bitcoin (BTC) in der Leistung zu übertreffen: Analysten uneins über Marktentwicklung

Raoul Pal forudsiger, at Ethereum vil overgå Bitcoin

Raoul Pal, en tidligere leder hos Goldman Sachs, har udtalt, at Ethereum (ETH) er på vej til at overgå Bitcoin (BTC) i ydeevne. Dette skyldes, at kryptomarkedet angiveligt bevæger sig ind i en ny fase, der minder om en “forårsperiode”.

Demark Sequential Indikator peger mod Ethereum

Raoul Pal hævder, at Ethereum er ved at positionere sig til at overgå Bitcoin baseret på Tom Demark Sequential Indikator. Denne indikator er designet til at identificere potentielle udmattelsespunkter i trends eller prisomvendinger.

Ifølge Pal indikerer den ugentlige DeMark 9-tælling for ETH/BTC-krydset, at Ethereum sandsynligvis vil præstere bedre fra dette punkt, hvilket stemmer overens med tidligere begivenheder i det sene krypto-forår.

Efterspørgsel efter Ethereum-baserede ETF’er

Pal mener desuden, at der vil være stor efterspørgsel fra formueforvaltere efter børshandlede fonde (ETF’er), der er baseret på Ethereum. Disse ETF’er betragtes som “hellige gral” inden for investering, da de potentielt kan generere afkast og samtidig lade kursudviklingen komme udelukkende ETF-ejerne til gode.

Pal anerkender den potentielle rentabilitet i dette forretningsmodel, men understreger vigtigheden af mangel på potentielle konkurrenter.

Uenighed blandt eksperter

På trods af Raoul Pals prognoser er en anden kendt kryptoanalytiker, Benjamin Cowen, uenig og hævder, at Ethereum vil blive overskygget af Bitcoin. Cowen har advaret om, at Bitcoin Dominance (BTC.D), som måler den procentvise andel af Bitcoin i den samlede markedsværdi, vil forblive bullish.

Dette betyder, at alternative coins, herunder ETH, kan ende med at sakke bagud i forhold til BTC. Cowen har selv primært investeret i Bitcoin de seneste år og mener, at Bitcoin vil overgå en betydelig del af markedet, hvilket har bidraget til dets dominans.

Top  Bitcoin-kursen kæmper om retningen ved vigtigt niveau

Artiklen er baseret på udtalelser fra disse to eksperter, og det er vigtigt at understrege, at der altid kan være forskellige synspunkter og prognoser på kryptomarkedet. Det er vigtigt for investorer at være opmærksomme på både optimistiske og pessimistiske perspektiver, så de kan træffe velinformerede beslutninger.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button