Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Ethereum Restaking: Den næste store trend inden for krypto?

CME steigt auf und sichert sich den zweiten Platz im Bitcoin-Futures-Handel

Ethereum Restaking: Den næste store krypto innovation

Der Hype om godkendelsen af de første Bitcoin Spot ETFs er næsten overstået, og allerede nu står den næste store innovation for døren: Ethereum Restaking. Det tillader brugere at stille deres ETH på flere blockchains og kunne blive et af de vigtigste narrativer i 2024.

Ethereum Restaking: De bedste tokens

Restaking gør det grundlæggende muligt for brugere at stake den samme ETH både på Ethereum og på andre protokoller. Dette sikrer samtidig alle disse netværk og tillader brugen af allerede eksisterende tillidsnetværk.

Det giver dermed mindre og nyere blockchains mulighed for at drage fordel af et robust sikkerheds- og tillidssystem. Dette reducerer væsentligt risikoen for angreb eller nedbrud i netværkene. Ifølge DeFi-forsker Ignas forventes det at være den hurtigst voksende kategori i løbet af 2024.

Ifølge den nye CoinGecko kategori er markedsplaceringen af Restaking-protokoller i øjeblikket omkring 300 millioner dollars. Der er kun få tokens af denne type på analyseplatformen, men de er alle steget i værdi inden for de seneste 24 timer.

Med en markedsplacering på 164 millioner dollars er Pendle Finance i øjeblikket det største projekt. Den native token PENDLE er steget med hele 20 procent til 1,73 dollars inden for dagen og ligger kun 30 procent under det historiske højdepunkt i maj 2021.

Picasso (PICA) er det næststørste projekt med en markedsplacering på 86,78 millioner dollars. Token har oplevet en vækst på knap 15 procent inden for de seneste 24 timer. Siden det historiske højdepunkt på 0,25 dollars sidste uge er kursen dog faldet lidt og ligger nu på 0,024 dollars.

Den absolutte vinder af dagen er Restake Finance (RSTK) med en imponerende vækst på 53 procent. Token nåede sit historiske højdepunkt på 2,66 dollars den 10. januar, faldt derefter tilbage, men ligger nu på 2,64 dollars.

Til sidst er der også EigenLayer, en af de største Restaking-platforme, der lancerede sit Mainnet i juni 2023. Platformen, finansieret af venturekapitalister, har endnu ikke sin egen token, men tilbyder muligheden for at bruge andre flydende staking-tokens. Det samlede værdi af indsatte midler (TVL) er i øjeblikket på 1,7 milliarder dollars.

ETH-kursen stiger

Alle disse initiativer er baseret på Ethereum, og overraskende nok eksploderede netop ETH-kursen med godkendelsen af Bitcoin ETF – med en stigning på 9,4 procent. Dette markerede første gang i næsten to år, at værdien oversteg 2.600 dollars. Efter måneder med underpræsterende performance overgår den nu endelig storebroren.

I denne forbindelse steg Ethereum’s markedsplacering også til over 300 milliarder dollars. Dette giver kryptovalutaen en imponerende andel på 17 procent af det samlede kryptomarked.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version