Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Fantom (FTM) viser imponerende præstationer: Kan potentielt nærme sig årets højdepunkt

Elon Musks Cousin unter den ersten Solana-Investoren: Experte verrät

Fantom (FTM) – En Stigende Stjerne på Kryptomarkedet

## Fantom (FTM) stiger i værdi
Fantom (FTM) har for nylig vist en bemærkelsesværdig præstation ved at overgå flere førende digitale aktiver som Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) og Binance Coin (BNB). Inden for de seneste 24 timer har FTM oplevet en stigning på 9%, der har drevet prisen op til 0,4950 $. Denne stigning har skabt optimisme på markedet og har potentialet til at drive FTM mod sit års højdepunkt på 0,65 dollar.

### Bullish prognose for FTM
Kryptoanalytiker Ali Martinez har delt, at FTM vil nå et markant bullish vendepunkt, hvis handlen forbliver over det kritiske modstandsniveau på 0,47 dollar. Der er ingen større forhindringer op til 0,65-dollar-mærket, og så længe FTM forbliver over dette afgørende niveau, forventer Martinez en stærk opsving for tokenet.

### Stærk stigning i opbakning og interesse
Analysen af Alpha Scan på X (tidligere Twitter) viser, at der har været en markant stigning i omtaler af FTM inden for de seneste syv dage. Dette indikerer øget interesse og positiv stemning omkring tokenet. Derudover har 28 store kunder aktivt diskuteret om FTM, hvilket tyder på en tydelig stigning i interesse og potentiel markedsindflydelse.

## Markedskapitalisering og omsætning
Fantom’s markedskapitalisering er nået omkring 1,38 milliarder dollars, hvilket svarer til en stigning på 18,47%. Tokens omsætning er steget med 734,11% til 171,73.000 dollars inden for de sidste 30 dage, og den årlige omsætning er steget med 813,75% til 2,09 millioner dollars. Den fuldt udvandede markedsværdi af Fantom ligger på omkring 1,57 milliarder dollars, hvilket repræsenterer en stigning på 43,39%.

Artiklen tjener udelukkende uddannelsesmæssige formål og afspejler ikke NewsBTC’s holdning til, om investeringer skal købes, sælges eller beholdes. Investeringer indebærer naturligvis risici, og det anbefales at foretage ens egne undersøgelser, før der træffes investeringsbeslutninger.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version