Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Fantom stärkt seine Position auf dem Krypto-Markt mit positiven Entwicklungen und innovativen Maßnahmen

XRP Kurs auf Binance

Krypto-markedet oplevede en turbulent dag, da Bitcoin (BTC) faldt under 64.000 dollars og nærmede sig 60.000 dollars. Dette førte til betydelige daglige tab for mange Altcoins. Fantom (FTM) var dog en undtagelse og steg med over 9 % fra 0,5392 til 0,5865 dollars inden for tidsfristen.

## Fantoms positive udvikling

Grunden til Fantoms positive udvikling kan tilskrives Fantom Foundation, der den 20. juni annoncerede optimistiske tiltag for at støtte lanceringen af Sonic-netværket. Organisationen meddelte, at de ville afsætte 200 millioner FTM-mønter til en værdi af cirka 120 millioner dollars for at støtte virksomheder og udviklere i at migrere deres projekter til den nye og hurtigere Sonic-platform.

### Formålet med Fantom Foundation

Fantom Foundations innovative tilgang sigter mod at tiltrække prominente partnere for at fremme opbygningen og væksten af Sonic-netværket. Potentielle partnere inkluderer Dapp-udviklere, Fantom blockchain-app-udviklere og aktører, der leverer vigtige tjenester og værktøjer. Ved brug af intelligente strategier og skabelsen af Innovators Fund ønsker Fantom at øge interessen for Sonic-teknologien og drive udviklingen fremad.

## Rolle af Sonic Foundation

Sonic Foundation, oprettet af Fantom, vil spille en vigtig rolle i at støtte den forestående lancering af Sonic-netværket. Organisationen vil overvåge Sonic-ledelsen, organisere partnerskaber, forbedre Dapp-miljøet og administrere platformens finanser.

### Fremtidige muligheder for Fantom

Fantom CEO Michael Kong bekræftede, at Sonic vil omfatte både en Layer-1 og Layer-2 løsning, der forbinder EVM-afstemte platforme med Ethereum blockchain. Brugere af Sonic Chain kan drage fordel af et stort netværk af Dapps, communities og likviditetsudbydere fra Ethereum. Dette viser Fantom Foundations engagement i konstant at forbedre deres økosystem.

Det positive momentum for FTM-prisen kan yderligere styrkes af Bitcoins vedvarende opsving. På redaktionstidspunktet blev Bitcoin handlet til 64.135 dollars, hvilket svarer til en stigning på 0,60 % i forhold til timechartet. Udviklingen af ​​Bitcoin forventes at påvirke Fantoms opadgående dynamik.

De vedvarende bestræbelser på at støtte udviklere, herunder AI-integrationer, positionerer Fantom-økosystemet og FTM til solid langvarig vækst. De kommende sessioner vil vise, om Fantom formår at fortsætte denne positive trend og udvide sin markedspræsentation.

## Konklusion

Tilsagnet om 120 millioner dollars for at fremskynde migrationen af projekter til Sonic viser Fantom Foundations tillid og støtte til udviklingen af Sonic-netværket. Med fokus på innovation og partnerskaber ser Fantom ud til at være godt positioneret til at spille en betydelig rolle i den konstant udviklende verden af kryptokurrency.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version