AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

FinCEN foreslår strengere regulering af kryptoblandings tjenester på baggrund af nationale sikkerhedsmæssige bekymringer

Swan Bitcoin Terminerer Konti, Som Engageret I Bitcoin Mixing Services

Den californiske Bitcoin-tjenesteplatform Swan Bitcoin har for nylig meddelt, at den vil afslutte brugeres konti, som direkte samarbejder med mixing services.

I en erklæring offentliggjort i weekenden udstedte Bitcoin-akkumuleringsplatformen Swan en advarsel til brugere, der er involveret i Bitcoin mixing services, hvor de bliver gjort opmærksomme på, at deres konti kan blive afsluttet på grund af øget opmærksomhed fra banker og forvaringssteder.

Ifølge Swan vil dens bank- og forvaringspartnere stoppe med at servicere klienter, som direkte samarbejder med Bitcoin mixing services som Wasabi, Samourai og lignende platforme. Brugere, der indbetaler eller hæver midler direkte til eller fra kryptomixingtjenester, risikerer at få deres konti afsluttet af Swans finansielle partnere ifølge advarslen.

Swan modsætter sig kraftigt de foreslåede regler, men anerkendte, at dets finansielle institutionspartnere har taget afstand fra mixere.

Denne ændring skyldes det pres, Swan Bitcoins bankpartnere har oplevet som reaktion på den nylige introduktion af et foreslået regelsæt af Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN). Det foreslåede regelsæt sigter mod at pålægge nye ansvarsområder for institutioner, der faciliterer transaktioner, der inkluderer mixing services.

Yan Pritzker, medstifter og CTO i Swan Bitcoin, forklarede, at mens virksomheden støtter coining som en privatlivstjeneste, er det nødvendigt at forbinde sig med kvalificerede forvaringssteder og banker for at tiltrække kunder med fiat. Virksomheden vælger at undgå risici helt frem for at udføre undersøgelser.

Pritzker tilskrev dette til den frygt, der hersker i banksektoren, idet de fleste banker er tilbageholdende med at engagere sig i noget relateret til krypto.

Han fremhævede også udfordringen ved at behandle USD i USA uden at involvere en bank eller en Money Services Business og påpegede, at alle finansielle institutioner er underlagt regler og retningslinjer fra FinCEN, den Finansielle Handlingsgruppe og andre ikke-valgte organer.

Top  Ledger og FVCKRENDER lancerer eksklusivt hardware-bundle med fokus på stil og sikkerhed

FinCEN Forslår Strammere Regler for Crypto Mixing Services

I slutningen af oktober foreslog det amerikanske finansministeriums Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN) regulerende tiltag for at bringe ombyttelige virtuelle valutaer (CVC’er) under de eksisterende anti-hvidvaskningsregler.

Hvis de implementeres, ville disse regler kategorisere blanding af ombyttelige virtuelle valutaer som en “primær bekymring for hvidvaskning af penge”, hvilket vil påvirke tjenester som Tornado Cash og andre udbydere, der bruger grundlæggende privatlivsprotokoller.

Forslaget er en reaktion på bekymringer om, at ondsindede aktører udnytter crypto-mixingtjenester til hvidvaskning af penge.

FinCEN citerede specifikt grupper som Hamas, russiske kriminelle organisationer og Den Demokratiske Folkerepublik Korea som eksempler og understregede, at de seneste hændelser med disse grupper var en motivation for øget gennemsigtighed og overensstemmelsesforanstaltninger.

Under de foreslåede regler skal finansielle institutioner opretholde optegnelser og rapporter vedrørende transaktioner, der involverer digitale aktieblander.

Dette indebærer, at operatører af crypto-blenders ville være underlagt krav om kend-din-kunde (KYC), anti-hvidvaskning (AML) og bekæmpelse af finansiering af terror (CFT).

FinCEN-direktør Andrea Gacki understregede i oktober den afgørende rolle, blandingstjenester spiller i at lette illegale aktiviteter og udtalte, at de gør det muligt for ransomware, rogue-staternes aktører og andre kriminelle at finansiere ulovlige aktiviteter og skjule strømmen af udbytte fra kriminalitet.

I en nylig udvikling faldt en føderal dommer på det amerikanske finansministeriums side efter at Coin Center og andre crypto-branchetalsmænd indgav et sagsanlæg, der udfordrede afdelingens sanktioner mod Tornado Cash, en cryptocurrency-mixingtjeneste.

Sagsøgerne, anført af Coin Center, hævdede, at finansministeriet overskred sin myndighed ved at pålægge sanktioner mod Tornado Cash, som de hævdede blot var et stykke computerkode.

Top  Blockchain News: New ASIC Miners Released with Unparalleled Mining Performance

Men retten afviste denne opfattelse og bekræftede, at finansministeriet i kraft af International Emergency Economic Powers Act (IEEPA) har myndighed til at sanktionere enhver enhed, hvor der er udenlandske interesser.

Kilde: iStock

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button