Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Flash-Crash sender Krypto-markedet i turmoi: Bitcoin-fald får spilrelaterede token til at falde med op til 15%

Alles klar für 40.000 Dollar? Bitcoin zeigt wenig On-Chain Widerstand voraus

Bitcoin Flash-Crash påvirker Krypto-Markedet

## En pludselig nedgang
I løbet af de sidste 24 timer har Bitcoin, den største kryptocurrency efter markedsandel, oplevet en nedgang på omkring 7%. Dette såkaldte “Flash-Crash” har også haft en dominoeffekt på resten af krypto-markedet, med gaming-relaterede tokens, der oplever fald på mellem 5-15%.

### Token-nedgang
Ifølge CoinGecko-data er Immutable’s IMX-token faldet med cirka 9% i løbet af den seneste dag. The Sandbox’s SAND-token er faldet med cirka 12%, Axie’s AXS-token med ca. 10% og GALA-token med omkring 13%. Merit Circle’s nye BEAM-token oplevede også et fald på cirka 9,5%, mens ApeCoin faldt med 13%.

### Generelle tab
Flere andre gaming-tokens har også oplevet fald i løbet af den seneste dag, herunder GMT-tokenet fra “Move-to-Earn” spillet Stepn, Enjin Coin, Parallel’s PRIME-token og WAX.

### Konsekvenser af flash-crash
Alle de førnævnte kryptocurrencies oplevede generelt en nedgang i den foregående uge, hvilket blev forværret af Bitcoin’s flash-crash tidligt onsdag morgen. Ifølge CoinGlass blev kryptocurrency-longpositioner for mere end 550 millioner dollars likvideret under nedturen.

### Undtagelser og muligheder
På trods af de generelle tab har nogle gaming-tokens oplevet stigninger. Axies Smooth Love Potion (SLP) og Yield Guild Games’ YGG-token er steget med cirka 4% og 11% henholdsvis, tilsyneladende upåvirket af Bitcoin’s onsdagsnedtur. Endvidere er Oasys steget med ca. 6,3%, hvilket gør det til en af de få tokens, der er undgået konsekvenserne af flash-crashet.

### Udsigterne for gaming-tokens
Selvom nogle gaming-tokens er i tilbagegang i øjeblikket, er der stadig håb for fremtiden. Flere nye tokens forventes at komme på markedet, heriblandt PIXEL-tokenet fra Ronin-baserede spillet Pixels, PORTAL-tokenet, som planlægger at være en “universal” gaming-token, og MixMob, der planlægger en token-salg for deres governance-token MXM senere på måneden.

Artiklen er skrevet og redigeret for at sikre, at dens redaktionelle indhold er informativt, struktureret og SEO-venligt.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version