Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Fremragende stigning i Tether USD’s marktkapitalisering og registrerede 24-timers handelsvolumen

Ein führender Stablecoin auf dem Kryptowährungsmarkt

Tether USD (USDT) har udviklet sig til at være den førende stablecoin på kryptocurrency-markedet og fungerer som primær fiat-gateway til digitale valutaer. I de seneste uger har USDT oplevet en bemærkelsesværdig stigning, der har ført til en betydelig stigning i markedsføringen. Inden for en måned steg markedsføringen fra 83,43 milliarder dollars den 3. oktober til 84,93 milliarder dollars den 2. november.

Beeindruckender Anstieg des registrierten 24-Stunden-Volumens

Udover stigningen i markedsføringen har Tether USD også oplevet en markant stigning i sit registrerede 24-timers volumen. På det tidspunkt, hvor denne artikel blev offentliggjort, sprang volumen fra 32,69 milliarder dollars til 45,41 milliarder dollars. Denne stigning i handelsaktiviteten understreger den stigende popularitet og efterspørgsel efter USDT.

Kapitaltilførsel til Tether USD

Bemærkelsesværdigt er, at den seneste stigning i markedsføringen af USDT repræsenterer en betydelig kapitaltilstrømning til denne stablecoin. Alene i løbet af de sidste syv dage er markedsføringen steget med over 500 millioner dollars, hvilket udgør 31% af den samlede tilstrømning af amerikanske dollars til denne måned. Denne tilførsel af midler antyder, at både private investorer og institutionelle investorer aktivt bruger Tether som en fiat-indgangsplads for at lette deres indtræden på kryptocurrency-markedet.

Markedsføringens stigning under bull runs

Typisk indikerer en stigning i markedsføringen af USDT under en periode med stigende markeder en strøm af fiat- og traditionelle finansielle midler ind i cryptocurrency-rummet. Mens cryptocurrency-handlere og investorer forsøger at drage fordel af den opadgående dynamik i digitale aktiver, fungerer Tether som et vigtigt indgangspunkt for fiat, der giver dem mulighed for at konvertere deres fiat-valutaer til cryptocurrency.

Stigning i markedsføring under prisfald

Omvendt indikerer en stigning i markedsføringen af USDT en anden situation, hvor det overordnede marked oplever et prisfald. Dette antyder, at krypto-investorer muligvis sælger deres digitale aktiver og omdanner dem til fiat-valutaer og traditionelle finansielle midler. I sådanne tilfælde fungerer Tether som en pålidelig exit og giver investorer mulighed for at forlade deres cryptocurrency-positioner og vende tilbage til traditionelle finanssystemer.

Med hensyn til den aktuelle konsolideringsområde for Bitcoin (BTC), gennembruddet af visse altcoins fra historiske downtrends og den samlede markedsføring af cryptocurrencies, der har nået årlige tophøjder på over 1,28 billioner dollars, forbliver det generelle marked positivt og optimistisk.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version