AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinRipple

Fremtidig stigning: XRP-pris forventes at stige, som investorer er optimistiske

XRP-prisen stiger

XRP-prisen har i de seneste 24 timer oplevet et fald på 0,5%, efter at handlende har taget profit efter en tidlig morgen-rally. Til trods for faldet ligger prisen stadig på $0,692656, hvilket er en stigning på 12% i løbet af den seneste uge og en stigning på 39% over de seneste 30 dage. Siden begyndelsen af året er denne alternative valuta steget med imponerende 100%. Med markedet generelt stigende og XRP’s handelsvolumen højt på $1,7 milliarder, er det sandsynligt, at kryptovalutaen vil opleve yderligere gevinster i de kommende dage og uger.

XRP’s styrke

XRP’s diagram forbliver meget stærkt, med alle indikatorerne udsendelse af bullish signaler. Dets relative styrkeindeks (lilla) stiger mod 80, hvilket indikerer stærkt købepres. Endnu mere bullish fortsætter XRP’s 30-dages glidende gennemsnit (gult) med at stige støt over sit 200-dages gennemsnit (blå), mens prisen bevæger sig hurtigt over begge. Dette signalerer voksende momentum, og selvom XRP nærmer sig overkøbt territorium, har handlende solgt det så længe, at det kan stige mere eller mindre kontinuerligt i et stykke tid. Dets volumen antyder stigende efterspørgsel efter tokenen, idet den er steget fra knap 300 millioner dollars på sit laveste punkt i oktober til lige over 1,7 milliarder dollars i dag.

Imidlertid peger det på, at de fleste hvaler i øjeblikket akkumulerer tokenen, idet de tror, at markedet er gået ind i en bullish fase, og at XRP vil stige med det. Der er forskellige grunde til den stigende bullish stemning, dog det vigtigste er forventningen om, at SEC er meget tæt på at godkende Bitcoin ETF’er. Forskere hos analysefirmaet Cantor Fitzgerald har for nylig sagt, at de er stadig mere sikre på, at regulator vil snart godkende sådanne ETF’er. En sådan stemning har spredt sig til markedet, og XRP’s fundamentale værdier betyder, at det er pænt positioneret til at drage fordel.

Top  Er det nu, du skal investere i Ether? Markedsanalyse og prognose

Forventninger til XRP-prisen

Ripple har scoret en række vigtige sejre mod SEC, med den mest nylige involverende 2. Circuit appeldomstol, der fortæller regulatoren, at den ikke kan kræve en stor bøde fra Ripple, medmindre den bevise reelle skader på investorer. Af den grund mener mange kommentatorer, at Ripple-SEC-sagen nu effektivt er overstået, hvilket vil føre til en stigning i XRP’s værdi. Tokenen kunne nå $0,80 i de kommende uger, før den lukker året ved $1.

Diversificering med lovende nye altcoins

XRP er ikke det eneste bullish token på markedet lige nu, da en række nye alts også ser meget lovende ud. Disse alts inkluderer en række presale coins, som potentielt kan opleve store stigninger, når de noteres på børser. En af disse er Bitcoin Minetrix (BTCMTX), en tokeniseret cloud-mining platform, der har rejst over 3,7 millioner dollars på knap en måned. Bitcoin Minetrix er en stake-to-mine platform, der vil muliggøre brugerne at tjene Bitcoin (BTC) ved at stække platformens native token, BTCMTX.

Disclaimer: Kryptovaluta er en højrisiko aktivklasse. Denne artikel er udelukkende til informationsformål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kunne miste hele din kapital. Indtast din e-mail for vores Gratis Daglige Nyhedsbrev En hurtig 3min læsning om dagens krypto-nyheder!

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button