Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

FTX Krypto Abverkauf: Wert der Forderungsansprüche steigt sprunghaft an

FTX Forderungsansprüche

FTX Krypto Abverkauf: Det tidligere konkursramte selskab, FTX, har i de seneste tre måneder været aktivt i salg af deres aktiver. Dette sker som led i bestræbelserne på at fremskynde erstatningsprocessen for brugerne.

Ikke desto mindre har nogle FTX-brugere frasagt sig deres krav mod børsen. Dette har ført til en markant stigning i transaktionsvolumen og priserne for disse krav.

## FTX flytter over 700 millioner dollars i krypto

Kryptoanalysevirksomheden Spot On Chain har offentliggjort, at FTX og Alameda Research systematisk har flyttet 91 forskellige kryptokurver gennem forskellige netværk, herunder Ethereum, Solana og Avalanche. Denne strategiske token-transfer beløber sig til i alt 707 millioner dollars i løbet af de seneste tre måneder.

Blandt de seneste transaktioner har det kuldsejlede selskab solgt aktiver såsom Ethereum, OKB Coin og adskillige andre for omkring 8 millioner dollars.

Disse resultater stemmer overens med en nylig rapport, der angiver, at FTX har solgt kryptovalutaer til kontanter. Bemærkelsesværdigt er det, at virksomhedens kontantreserver i det sidste kvartal af sidste år næsten er fordoblet fra 2,3 milliarder dollars til imponerende 4,4 milliarder dollars.

FTX’s likvidationsstrategi omfatter ikke kun kryptovalutaer. Virksomheden solgte inden for få dage næsten 75 procent af sine Grayscale Bitcoin Trust-aktier og opnåede dermed en indtægt på omkring 600 millioner dollars.

## Brugere handler for over en milliard dollars i krav

Handlen med FTX-krav fra konkursprocessen har nu overskredet en milliard dollars. På trods af det kuldsejlede selskabs bestræbelser på at kompensere deres kunder, handler nogle aktivt med deres krav mod virksomheden.

Handelsvolumen for FTX-krav oplevede en markant stigning i det fjerde kvartal af sidste år. Alene mellem november og december blev der handlet for omkring 700 millioner dollars.

“Det er forbløffende, at FTX-krav for en værdi af 1,1 mia. dollars blev handlet,” udtalte Vladimir Jelisavcic, grundlægger af Cherokee Acquisition.

Denne markante stigning skyldes samtidig stigningen i værdien af FTX-kravene. Data viser, at kundekrav på over en million dollars blev handlet til over 70 cent pr. dollar. Dette er en markant stigning i forhold til oktoberværdien på omkring 38 cent pr. dollar.

Opblomstringen afspejler FTX-kreditorernes øgede tillid til at modtage betydelige tilbagebetalinger fra Sam Bankman-Frieds kuldsejlede kryptoimperium.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version