Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Galaxy CEO Mike Novogratz admits he was wrong about XRP and altcoins

Dubai Financial Services Authority Adds XRP and Toncoin to List of Recognized Tokens

I denne artikel vil vi se nærmere på udtalelserne fra Mike Novogratz, grundlægger og administrerende direktør for Galaxy Digital, om XRP og altcoins. Novogratz har tidligere været skeptisk over for XRP, men har nu erkendt, at han tog fejl. Han har udtalt, at altcoins i øjeblikket fungerer som en værdibevarelse og måske vil have anvendelser i fremtiden.

### Novogratz’ mening om XRP og altcoins
I et interview indrømmede Novogratz, at Ripple nu er en institution, og at XRP-armeen er reel. Han mener, at XRP har en anvendelse, men overordnet set er anvendelsen den samme som for Bitcoin – det er et sted, hvor folk kan opbevare værdi.

### Altcoins som en form for Bitcoin
Novogratz udtalte, at alle altcoins er på en eller anden måde en form for Bitcoin på nuværende tidspunkt. De fleste af værdien i altcoins er værdibevaring, hvilket betyder, at folk investerer i disse digitale aktiver, fordi de tror, at aktiverne ikke vil falde i værdi, men opretholde deres værdi over en lang periode.

### Den narrative spil i krypto-markedet
Novogratz opsummerede det nuværende krypto-marked som et “narrativt spil”, hvor virksomheder og udstedere fungerer som fortællere for at tiltrække forbrugere og investorer. Han forventede, at det ville ændre sig i fremtiden for at opbygge en finansiel marked og en regulerende infrastruktur.

Alt i alt har Novogratz ændret sin opfattelse af XRP og altcoins og mener nu, at de har en plads i markedet som en form for værdibevarelse. Det bliver spændende at se, hvordan denne udvikling vil påvirke krypto-markedet i fremtiden.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Exit mobile version