AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Gemini strammer sin overholdelse, mens Storbritannien skærper sin greb om krypto

Gemini implementerer ændringer for at overholde nye regler i Storbritannien

Gemini, en cryptocurrency exchange, har implementeret ændringer som svar på nye regler, der påvirker virtuelle aktivitetsudbydere (VASPs) i Storbritannien.

Ny Travel Rule Regulering i Storbritannien

Den 7. november annoncerede Gemini justeringer for at overholde de nye Travel Rule regler i Storbritannien. Disse ændringer indebærer en række globale standarder, der kræver, at finansielle institutioner og VASPs deler information om afsendere og modtagere af virtuelle aktiver. For at opnå dette har Gemini indgået et partnerskab med Travel Rule Universal Solution Technology (TRUST).

Begrænsninger for Udgående og Indgående Overførsler

Fra den 17. november vil Gemini begrænse udgående overførsler af Bitcoin og andre cryptocurrencies til en specifik liste over 58 TRUST-registrerede virksomheder. Kendte navne som Binance US, Coinbase, Circle, Fidelity Digital Assets, Kraken og PayPal er blandt de virksomheder, der ikke er begrænset i at handle med Gemini’s britiske brugere. Hensigten er at sikre gennemsigtighed og overholdelse af Travel Rule. Desuden kan indgående overførsler fra ikke-TRUST VASPs til Gemini få begrænsninger fra den 1. december for at sikre gennemsigtighed i transaktionsinformation.

Øget Krav til Information ved Indskud og Udbetalinger

Yderligere information vil blive anmodet om, når der deponeres eller udbetales fra din Gemini wallet til en anden crypto-adresse, herunder dit navn, modtageroplysninger og undertiden din adresse. Disse oplysninger deles kun mellem de sendende og modtagende udbydere.

Top  US præsidentkandidater samles til Coinbase-hostet Crypto Presidential Forum.

Begrænsninger for Typer af Tokens Understøttet

Fra den 17. november 2023 vil kun overførsler af ERC-20 tokens, ETH og BTC blive understøttet på Gemini. Ikke-understøttede tokens kan stadig handles og holdes inden for Gemini, men de vil blive fjernet fra indbetalings- og udbetalingsmuligheder, undtagen for udbetaling til en selvhostet wallet. Disse ændringer er i overensstemmelse med Gemini’s bestræbelser på at overholde Storbritanniens skiftende lovgivningsmæssige landskab for den digitale aktivindustri.

Gemini strammer overholdelsen, mens Storbritannien skærper kontrollen over Crypto

Storbritannien har aktivt formet et reguleringsmiljø for den voksende cryptoindustri. Dette inkluderer indførelse af et finansiel promoveringsregime og vedtagelse af en lov, der giver politiet beføjelse til at beslaglægge cryptoaktiver forbundet med ulovlige aktiviteter.

Travel Rule, etableret af FN’s agentur Financial Action Task Force i juni 2019, sætter globale standarder, der kræver, at Virtual Asset Service Providers (VASP’er) og andre finansielle institutioner deler information om afsendere og modtagere af virtuelle aktiver.

Målet er at gøre det sværere for kriminelle at udnytte cryptocurrencies til ulovlige aktiviteter.

Overholdelse af Regler fra Gemini

I respons til disse regler har Gemini ændret deres operationer for at overholde. Dette involverede oprettelse af dedikerede sociale mediekanaler for britiske kunder og tilføjelse af risiko-advarsler til deres platform. Storbritannien begyndte at håndhæve Travel Rule i september 2022 efter at have vedtaget lovgivning i juli samme år.

Gemini opfordrer imidlertid deres britiske kunder til at holde sig informeret om disse ændringer og understreger deres engagement i samarbejde med myndighederne for den compliant, bæredygtige og sikre vækst af cryptoindustrien. Implementeringen af Travel Rule ses som et progressivt skridt i denne retning.

Top  Dogecoin er fortsat den førende Meme-Coin med hensyn til rentabilitet og markedsandel

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button