Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Google Cloud integrerer Solana i BigQuery for at forbedre analyser og udvide adgangen til Solana-baserede data

XRP Kurs auf Binance

Google Cloud integrerer Solana i BigQuery

Google Cloud har annonceret integrationen af Solana i deres dataanalysetjeneste, BigQuery. Dette markerer en bemærkelsesværdig milepæl, da adgangen til Solana-baserede data udvides.

Denne integration er det 20. blockchain-netværk, der bliver integreret i Googles Cloud-system, som blev annonceret på Breakpoint 2022 i Lissabon. Formålet er at tilbyde forbedrede indsigter i Solana-analytikken, som forventes at være i drift i første kvartal af 2023, ifølge Nalin Mittal, der er Googles Clouds web3 lead.

BigQuery og Solana

BigQuery er en serverløs datalagerløsning, der leveres med funktioner til maskinlæring og forretningsanalyse. Det giver brugerne værktøjer til at behandle store datasæt effektivt. Dan Albert, administrerende direktør for Solana Foundation, understregede vigtigheden af at støtte det hurtigt voksende Solana-økosystem ved at lette adgangen til netværksindsigt og data. Samtidig gør samarbejdet med Google Cloud Solana mere tilgængelig, gennemsigtig og åben.

Solana-dataanalyse

Integrationen muliggør, at en bred vifte af brugere, fra udviklere til virksomheder, kan trække og analysere Solana-data, herunder transaktioner, NFT-udstedelser og wallet-aktiviteter. En af de første apps, der drager fordel af denne integration, er multichain NFT-appen Floor. Den overfører Solana NFT-salgs- og noteringsdata til BigQuery for at forenkle analysen af off-chain NFT-data.

Unikke indsigter og støtte til blockchain

Denne integration gør det lettere at sammenligne brugeraktiviteter på tværs af forskellige blokke og giver indblik i netværksgebyrer, NFT-trends på tværs af forskellige blockchains og meget mere. Som det 20. blockchain-netværk, der integreres i BigQuery, følger Solana i fodsporene på velkendte netværk som Bitcoin og Ethereum og understreger Googles Clouds engagement i at støtte blockchain-teknologi.

Integrationen med Solana føjer sig til den voksende liste over institutioner, der støtter projektet. Det inkluderer også de seneste partnerskaber, såsom Visas udvidelse af USDC-afviklingsfunktionerne og integrationen af Solana Pay i Shopify. Albert ser synergien mellem web2 og web3 som en mulighed for at optimere den eksisterende infrastruktur gennem blockchain-teknologi, især når det kommer til content creation og betalingsinfrastruktur.


Mislykket

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version