Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Hedera Hashgraph (HBAR) og JasmyCoin: Analyse og Prognose for Kryptomarkedet

Bitcoin auf dem Weg zu 1 Mio. $ bei Kriegs-Inflation

Prisen på kryptovalutaer har udviklet sig rimeligt godt i de seneste måneder og har overgået topaktiver som aktier og råvarer. Bitcoin-prisen har overskredet 42.000 $, hvilket har bidraget til at øge den samlede markedsværdi for alle digitale valutaer til over 1,6 billioner $. Nogle af de andre kryptovalutaer med den bedste præstation er Aurora, IoTeX og Big Time.

## Preisanalyse for Hedera Hashgraph
Hedera Hashgraph (HBAR) anses bredt for at være en førende konkurrent i den hurtigt voksende Layer-1-branche. Den er en førende kæde, hvis medlemmer inkluderer flere store virksomheder som Google, IBM, Tata, Abrdn og Dell.

Hedera Hashgraphs mål er at blive den vigtigste blockchain-standard for virksomheder. Dens Stablecoin Studio tilbyder virksomheder alle de værktøjer, de har brug for til at lancere deres stablecoins, herunder KYC og den nødvendige teknologi. Derudover er den karakteriseret ved højere hastigheder og lave transaktionsomkostninger.

Ifølge deres webside har Hedera Hashgraph 3,7 millioner Mainnet-konti og har bidraget til afviklingen af over 97 millioner transaktioner inden for de seneste 24 timer.

Prisen på HBAR har ikke udviklet sig godt under denne optur. Tokenet nåede sit højdepunkt på 0,065 $, hvilket var 82 % over det laveste punkt i januar. Mens bitcoin har nået sit højeste niveau i over 18 måneder, ligger HBAR-prisen 35 % under sit højdepunkt i år.

Den primære årsag til dette er, at Hedera-økosystemet har været relativt inaktivt på det seneste. Den eneste del af økosystemet, der vinder trækkraft, er Pangolin, en førende DEX på platformen.

Det skal dog bemærkes positivt, at prisen på Hedera Hashgraph har dannet et Double-Bottom-mønster ved 0,045 $. Dette er et af de mest positive tegn på markedet. Der er også dannet et gyldent korsmønster, som fører til yderligere opadgående bevægelser.

Derfor er sandsynligheden for, at HBAR-prisen snart stiger igen. Hvis dette er tilfældet, vil det psykologiske nøglepunkt være på 0,098 $, det højeste sving den 12. februar.

## Prisprognose for Jasmy
Prisen på JasmyCoin har været i en stigende tendens de seneste måneder på grund af stigende efterspørgsel. I oktober nåede den sit lavpunkt på 0,0030 $ og dannet et Double-Bottom-mønster der. Mønten har bevæget sig over de 50- og 25-dages eksponentielle glidende gennemsnit (EMA), hvilket er et positivt tegn.

Det ser ud til, at Jasmy danner et Double-Top-mønster, hvilket er et farligt tegn. Hvis dette mønster lykkes, betyder det, at mønten snart vil opleve et fald, der kunne få den til at falde til den vigtige støtte ved 0,030 $.

Det er værd at bemærke, at prisen for Hedera Hashgraph har dannet et gyldent korsmønster, mens Jasmy har dannet et Double-Tops-mønster.

*Kilde:* Invezz

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version