AnalyseBitcoin

Huobi Token (HT) når fem-måneders højdepunkt – Hvad driver det bemærkelsesværdige prisstigning?

Huobi Token (HT) når et fem måneder højt

Den native kryptocurrency af krypto-børsen HTX, Huobi Token (HT), har oplevet en bemærkelsesværdig prisstigning og nåede et fem måneder højt på 3,035 dollars. Denne pludselige prisstigning kommer efter en periode, hvor HT oplevede en vedvarende nedadgående tendens over 12 måneder. I 2021 nåede HT en all-time high på 34,80 dollars, men havde svært ved at genskabe denne momentum.

Rekordhøjt handelsvolumen

Stigningen i Huobi Token-prisen følger med en betydelig stigning i handelsvolumen. Det daglige handelsvolumen for HT nåede 33.120.880 dollars og markerede dermed den højeste handelsdag siden februar. Denne markante stigning i handelsaktiviteten står i skarp kontrast til ugen før, hvor handelsvolumen lå mellem 2 og 5 millioner dollars, mens HT blev handlet omkring 2,40 dollars.

Det meste af denne seneste handelsaktivitet foregik på HTX-børsen selv, hvor handelsparet HT/USDT nåede et volumen på 26 millioner dollars inden for de seneste 24 timer.

Grunde til stigningen og udsigter

De præcise årsager til denne stigning forbliver uklare. Huobi-rådgiver Justin Sun har i en udtalelse til et førende medieselskab givet udtryk for sin manglende viden om årsagen. Denne stigning kan dog være forbundet med en bredere optimisme på altcoin-markedet, sandsynligvis drevet af håbet om godkendelse af en Spot Bitcoin (BTC) Exchange Traded Fund (ETF) af den amerikanske børsmyndighed SEC (Securities and Exchange Commission).

Top  Fem Kryptovalutaer, der kan stige ind i slutningen af 2023: Prognoser og analyser

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button