Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Hut 8 Mining and USBTC Merge Ahead of 2024 Bitcoin Halving Event

Galaxy rechnet mit einem enormen Bitcoin-Preisanstieg von 74 % im Post-ETF-Debütjahr

Bitcoin Halving: Ny Hut 8 Corp skaber det største offentligt handlede Bitcoin-mineselskab

På den 30. november annoncerede de store spillere i Bitcoin-minedriftsindustrien, Hut 8 Mining Corp. og US Bitcoin Corp (USBTC), deres fusion for at skabe en ny enhed kendt som Hut 8 Corp eller New Hut. Nyheden kommer kun få måneder før den meget forventede Bitcoin-halvering begivenhed i 2024.

Fusionen samler 825 MW energi fordelt på 11 steder med fokus på Bitcoin-minedrift, hosting, managed services og high-performance computing.

Strategisk positionering for den forestående Bitcoin-halvering

Ifølge New Hut CEO, Jaime Leverton, skaber kombinationen det største offentligt handlede Bitcoin-mineselskab i verden baseret på hash rate.

Med den forestående Bitcoin-halvering, der forventes at finde sted i april 2024, er fusionen beregnet til at positionere det nydannede Hut 8 Corp strategisk til fortsat vækst og effektivitetsgevinster. Halveringsebegivenheden, som finder sted hvert fjerde år, vil skære blokbelønningen for Bitcoin-minedrift i halvdelen over natten.

“New Hut fokuserer skarpt på at drive effektivitet og forbedring på tværs af vores spektrum af operationer for at sikre, at vi er godt positioneret og unikt smidige, når vi nærmer os halveringen og derefter,” sagde New Hut Præsident, Asher Genoot i meddelelsen.

Fusionen giver selskabet mulighed for at udnytte stordriftsfordele og operationel ekspertise foran det store fald i indtægter, som minearbejdere vil stå overfor efter halveringen.

Ifølge Leverton vil de kombinerede styrker tillade New Hut 8 Corp at forblive modstandsdygtige over for de forestående udfordringer ved Bitcoin-halvningen. Virksomheden søger at fortsætte med at udvide med et pipeline af vækstmuligheder i grønne områder og eksisterende områder.

Handel under nye aktiesymboler

Effektivt den 4. december begynder aktierne i Hut 8 Corp at handle under det nye ticker-symbol HUT på Nasdaq-børsen og Toronto-børsen. Fusionens vilkår dikterer, at aktionærer i legacy Hut 8 Mining vil modtage 0,2 aktier af New Hut almindelige aktier for hver Hut 8-aktie. Imens vil USBTC-aktionærer få 0,6716 aktier af de nye aktier for hver af deres tidligere aktier.

Afslutningen af fusionen markerer et nyt kapitel for de to førende Bitcoin-mineselskaber, når de slår sig sammen og omdøber sig som en amerikansk-baseret enhed. Deres strategiske justering forud for halveringen søger at styrke deres position på Bitcoin-minedriftsområdet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version