Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

ICP stiger med 312% og overgår Bitcoin i prisbevægelse – Hvad kommer nu?

CME steigt auf und sichert sich den zweiten Platz im Bitcoin-Futures-Handel

ICP Overgår BTC i stigning

Internet-Computer (ICP) har oplevet en stigning på 312 % fra den 12. oktober til 16. december, hvilket er markant mere end Bitcoin’s stigning på 60 %. Til trods for dette har ICP oplevet en tilbagegang i de seneste dage, hvilket kunne føre til en fase af konsolidering.

## Den Stærke Stigning Endte Ved $12
Baseret på den tre måneders opadgående tendens fra $2,87 til $11,9, blev der markeret en række Fibonacci-Retracement-niveauer. $12-niveauet fungerede som støtte i nogle uger i maj 2022, hvilket kan være årsagen til, at ICP stoppede her denne gang. Derudover var RSI på det daglige diagram på et rekordhøjt niveau, hvilket indikerer en ekstraordinær stærk bullish stemning. Mulige støtteniveauer under tilbagefaldet inkluderer $8,64, $7,25, samt Fibonacci-niveauerne på $6,32 og $4,8.

## Open-Interest-Chartet Var Oplysende
Da ICP-priserne steg, var markedsdeltagerne ivrige efter at spekulere i tokenet, hvilket bidrog til det åbne interesse bag ICP. Dog begyndte åben-interessen i de seneste dage at falde sammen med priserne, hvilket viser en svækket bullish stemning i forhold til ugen før. Alligevel forblev den åbne interesse høj, men det var uklart, om priserne kunne forsvare støtteniveauet på $8.

Trods faldet i de seneste dage har ICP altså fortsat en bullish tendens, og det vil være interessant at følge, om denne tendens vil fortsætte.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version