Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Illuvium Price Analysis: Er Illuvium på vej mod nul efter retracement-bevægelse i handelskanal?

Alles klar für 40.000 Dollar? Bitcoin zeigt wenig On-Chain Widerstand voraus

Illuvium – Er prisen på vej mod nul?

Illuvium, et stigende GameFi-projekt, der bygger verdens første interoperable blockchain-gamingunivers, har set en -6,2% tilbagefald i ILV-prisen, og nogle bekymrede beholdere spørger nu ‘er Illuvium på vej mod nul?’. Dette kommer efter noget af en genopretning for nylig, efter en skuffende -97% præstation siden 2021 for det, der var en af de mest forventede krypto-spiludgivelser i historien. Tilbagefaldet er blevet udløst af en fler-måneders handelskanal, der har dannet en afslutning af modstand for enhver betydelig bevægelse over $110 siden august. Markedsfornemmelsen ringer alarmklokker, da fremtrædende handlende advarer om en alvorlig risiko for tilbagetrækning her.

ILV-prisanalyse: Er Illuvium på vej mod nul efter handelskanal udløser tilbagetrækningsbevægelse?

Mens ILV-prisen vakler efter afvisning fra øvre trendlinjeresistens, handles Illuvium i øjeblikket til en markedspris på $101 (et repræsenterer en 24-timers ændring på 2,83%). Dette sker efter ILV-prisrallyet, der har fået +194% i løbet af den seneste måned, nåede et lokalt topniveau på $112 – hvilket sendte prisen nedad i tilbagetrækning. Indtil videre er faldet blevet godt forsvaret af ILV-bullerne, med et lokalt støtteniveau etableret i en zone mellem $84 og $100 over de uger, der førte til testen af ​​øvre trendlinjeresistens. Men skiftet til den øvre handelskanal kommer på et tidspunkt med enorm styrke i ILV-prisen, efter en gylden krydsning mellem de bevægelige gennemsnit i starten af november, som siden har set det stigende 20DMA (sat til $87) give fodfæste til den imponerende prisvækst. Det synes sandsynligt, at med den godt forsvarede bullish pendant-struktur vil ILV-prisen fortsætte med at consolideres på disse niveauer, mens den venter på en stigning i 20DMA for at forsøge en anden genprøve af den øvre trendlinje. Som et yderligere tegn på opmuntring har RSI kølet betydeligt af i kølvandet på faldet i ILV-prisen og læser nu kun mindre bearish divergens ved 63. Dette antyder, at der snart kan blive kapacitet til, at opadgående bevægelser genoptages, og denne holdning bakkes op af MACD, som viser fortsat bullish divergens ved 0,079. Samlet set ser ILV-prisen utrolig sund ud her, med en godt forsvaret tilbagefaldsbevægelse, der fører til konsolidering inden for en anden retest af den igangværende modstandsniveau. Dette efterlader ILV-prisen med et opadgående mål på modstand omkring $112 (en potentiel +11,12%). Mens nedadgående risiko kan få ILV-prisen til at falde tilbage til 20DMA ved $87 (en mulig -13,7%). Illuvium bærer derfor et nuværende risiko: belønningsforhold på 0,81 – en dårlig indgang – værd at afvente, mens 20DMA indhenter, men helt sikkert ikke på vej mod nul endnu. Men mens ILV-prisen venter på konsolidering, skifter handlende deres opmærksomhed til en moon-shot Bitcoin cloud mining-plan, der kunne blive stort i det kommende år.

Afslutningsvis
Crypto er en højrisiko-aktivklasse, og denne artikel er kun til informationsformål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan miste hele din kapital.Vil du gerne læse mere om dagens krypto nyheder? Tilmeld dig vores Gratis Daglige Nyhedsbrev!

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version