Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

IMX Price Analysis: Promising Layer-2 Scaling Solution ImmutableX Enters Minor Localized Retracement – Will IMX Rally Continue? Or is Immutable Going to Zero?

Bitcoin bei 34.000 $ ist wahrscheinlich der beste Kauf, den du im Moment tätigen kannst

ImmutableX Oplever Mindre Tilbagetrækning i Prisen

Efter den seneste rally-push er den lovende layer-2 scaling-løsning ImmutableX igen begyndt at opleve en mindre tilbagetrækning, mens IMX-prisen handles højt, og en ny Bitcoin cloud mining cryptocurrency er eksploderet til $4 millioner i presale. Det pludselige prisfald har fået IMX-holdere til at vakle, idet tilbagetrækningen har ført til, at IMX er rangeret blandt dagens største tabere på markedet.

IMX-Prisanalyse

Som ImmutableX Indtræffer i Mindre Lokaliseret Tilbagetrækning – Vil IMX Rally Fortsætte? Eller Går Immutable Til Nul?

Selvom IMX-prisen kæmper for at etablere støtte højt i handelskanalen, handler ImmutableX i øjeblikket til en markedspris på $1,14 (repræsenterer et 24-timers ændring på +2,67%). Dette sker midt i en mindre lokaliseret tilbagetrækningsbevægelse, der har set IMX-prisen falde med -13%, mens prisen forsøger at stabilisere sig over støtte på $1,10. Tilbagetrækningen blev udløst af afvisning fra øvre trendlinje modstand omkring $1,25, og nu konsoliderer IMX-prisen i en klar position til en retest på kort tid.

Nylige rallybevægelser blev udløst den 7. november efter fremkomsten af et golden cross mellem 20DMA (i øjeblikket placeret ved $0,87) og 200DMA (i øjeblikket placeret ved $0,69). Med 20DMA stigende så bevægelsen af det gyldne kors IMX blast op +60%, hvilket viser den bullish sentiment, der driver IMX-momentum. Dette afspejles i bullish divergence på MACD, som står på 0,0277, da momentumindikatoren fortsætter med at signalere grønt.

Der opstår dog bekymring fra RSI, som viser alvorlig bearish divergence ved 76,41 – hvilket antyder, at IMX-prisen er overkøbt på disse niveauer. Alt i alt efterlader dette IMX i sund position med en stærk og veldefineret tilbagetrækningshøjde i kanalen, der giver fodfæste for en kommende retest med øvre trendlinjens støtte. Dette efterlader IMX-prisen med et korttidsmålningsmål på $1,30 (en potentiel +13,28%). Mens nedsiden for IMX her kan få prisen til at falde til $1,01 (en mulig -11,99%). IMX-pris bærer derfor en risiko: belønningsstruktur på 1,11 – en rimelig indgang med anstændigt breakout-potentiale på den anden modstand.

Alternative til IMX Pris Tilbagetrækning?

Gå ikke glip af Bitcoin Minetrix Presale Mens Næsten $4M Raised

Dyk ned i den innovative verden af Bitcoin Minetrix og dets banebrydende stake-to-mine-system – mens den stigende presale smadrer +$3.983.836 raised. Bitcoin Minetrix tilbyder en lovende 1224% Staking APY, der giver brugerne mulighed for at købe, stake og derefter se belønningerne begynde at akkumulere. Essensen af passiv indtjening i crypto-verdenen har aldrig været så tilgængelig. Med Bitcoin Minetrix-tilgangen er de tunge kapitalbehov og komplekse minedriftsforpligtelser fortid.

Bitcoin Minetrix Smadrer $3.98M Raised Mens Tradere Oprører Mod Centralisering af Bitcoin Mining

Bitcoin-minedrift er ikke længere forbeholdt kældre med ASICs, det er nu en milliardindustri, men med succesen af Bitcoin minedriftscentre kommer udfordringen med øget centralisering. Med kun to minedriftspools (Foundry USA og Antpool), der repræsenterer 57,5% af Bitcoin-netværkets hashrate, er minedriftscentralisering desperat på udkig efter moderne løsninger for at sikre langsigtet netværkssikkerhed. Her kommer magien ved Bitcoin Minetrix ind i spil, da Bitcoin cloud mining tilbyder muligheden for, at almindelige investorer kan få deres del af kagen – samtidig med at Bitcoin-netværkssikkerheden styrkes.

Nøglepunkter af BTCMTX Fordelen

I alt er Bitcoin Minetrix sat til at omdefinere Bitcoin-landskabet. Med sine innovative metoder, strenge sikkerhedsforanstaltninger og det enorme potentiale i sin stake-to-mine-mekanisme, lokker den som en lukrativ mulighed for tidlige investorer. Sørg for at sikre din position i denne transformative rejse ved at deltage i BTCMTX presale i dag.

Disclaimer: Crypto is a high-risk asset class. This article is provided for informational purposes and does not constitute investment advice. You could lose all of your capital.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version