Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Interactive Brokers udvider global tilstedeværelse med Hong Kong-licens og aktieinvestering

Bitcoin bei 34.000 $ ist wahrscheinlich der beste Kauf, den du im Moment tätigen kannst

Interactive Brokers lancerer handel med kryptovaluta til detailinvestorer i Hong Kong

Interactive Brokers, en global automatiseret elektronisk mægler, udvider kryptovalutahandel til detailinvestorer i Hong Kong. Mægleren er nu den første SFC-licenserede værdipapirmægler, der er godkendt til at tillade detailkunder at handle med kryptovalutaer i Hong Kong.

Ifølge meddelelsen den 28. november vil Interactive Brokers åbne kryptohandel for detailkunder i Hong Kong i samarbejde med OSL, en kryptovalutabørs. Denne udvikling giver Interactive Brokers’ detailinvestorer i Hong Kong øjeblikkelig adgang til handel med digitale aktiver gennem en enkelt unificeret platform drevet af OSL.

Klienter hos Interactive Brokers i Hong Kong kan nu opbevare Bitcoin (BTC) eller Ethereum (ETH) på deres konti sammen med traditionelle aktiver som aktier, derivater, råvarer, forex og andre. Hver handel er underlagt en provision på mellem 0,20% og 0,30% af transaktionsværdien.

Kunderne nyder fordelene ved centraliseret pengestyring, da de nu kan handle med kryptovalutaer som Bitcoin og Ethereum samt aktier, optioner, futures, valutaer, obligationer, investeringsforeninger, børshandlede fonde (ETF’er), begivenhedskontrakter, kryptovalutafutures og futuresoptioner, alt sammen fra en enkelt konto og grænseflade.

Som den eksklusive handelsplatform for digitale aktiver for Interactive Brokers sigter OSL mod at udvide investoradgangen til digital finans og understrege dets engagement i at sætte globale standarder for præstation, sikkerhed og overholdelse.

Hugh Madden, administrerende direktør for OSL og BC Group, udtalte: “Denne udvidelse med Interactive Brokers er et bevis på vores vedvarende engagement i at drive den regulerede udvikling af markedet for digitale aktiver. At tilbyde vores topmoderne tjenester til detailinvestorer er en naturlig forlængelse af vores strategi og bringer fordelene ved en sådan aktivklasse til en bredere publikum.”

Partnerskabet markerer OSL’s dedikation til at samarbejde med prominente navne inden for traditionel finans og demonstrere dets rolle som en nøglespiller i at bygge bro mellem den traditionelle finansielle sektor og den dynamiske verden af digitale aktiver. Ved at tilbyde omfattende ekspertise sigter OSL mod at lette overgangen for finansielle institutioner, der træder ind i rummet for digitale aktiver.

### Interactive Brokers Udvider Globale Tilstedeværelse med Licens og Ejerand i Hong Kong

Interactive Brokers har konstant taget skridt til at styrke sin globale tilstedeværelse. Virksomheden har for nylig modtaget en licens til detailhandel med virtuelle aktiver i Hong Kong, hvilket giver virksomheden mulighed for at formidle handler med Bitcoin og Ethereum. Firmaet muliggør, at investorer over hele verden kan handle med aktier gennem mobile applikationer.

Derudover var Interactive Brokers blandt de første til at introducere nathandel for amerikanske aktier og ETF’er, hvilket tillader handel næsten 24 timer i døgnet, fem dage om ugen. Indførelsen af Interactive Brokers-appen, IBKR Lite, har givet investorer mulighed for at handle uden provision, og dette skridt forventes at styrke virksomhedens markedsandel.

### Udfordringer for kryptovalutamarkedet i Hong Kong i kølvandet på skandaler og regulatoriske opdateringer

Trods at Hong Kong var blandt de første jurisdiktioner til at udstede licenser til kryptovalutabørser, er momentummet blevet hæmmet af en række børsskandaler.

Den hongkongske kryptoscene stod over for en skandale i september, hvor den uregulerede kryptobørs JPEX angiveligt snydede investorer for næsten 165 millioner dollar.

Den 25. november svindlede Hounax, endnu en ureguleret kryptobørs i Hong Kong, angiveligt 145 beboere for 148 millioner HKD (18,9 millioner dollar) gennem en påstået ponzisvindel.

Selvom Securities and Futures Commission (SFC) i Hong Kong reviderede sine kryptopolicer i oktober med henvisning til “de seneste markedstendenser og forespørgsler fra branchen,” specificerer de opdaterede politikker, at visse digitale valuta-tilbud vil være begrænset til professionelle investorer.

Derudover kræves det, at kryptomellemmænd vurderer, om klienter besidder tilstrækkelig viden om investering i virtuelle aktiver, inden de letter transaktioner.

Imidlertid viste en undersøgelse foretaget af Investor and Financial Education Council of Hong Kong, at kun 47% af detailinvestorerne i regionen er klar over de lokale regulativer vedrørende virtuelle aktiver.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version