AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Investment Firm ARK Invest Increases Stakes in Robinhood – What’s Behind the Move?

ARK Invest øger sin investering i Robinhood

ARK Invest har betydeligt øget sin beholdning af aktier i den provisionsfri investeringsapp Robinhood. Ifølge et investeringsark, der blev offentliggjort den 8. november, sikrede investeringsfirmaet 1.141.046 enheder af Robinhood-aktier, hvilket udgør en betydelig investering på 9,5 millioner dollars inden for en 24-timers periode.

Købet blev fordelt ujævnt på dets tre populære innovationsbørsfonde (ETF’er), som inkluderer ARK Innovation ETF (ARKK), ARK Next Generation Internet ETF (ARKW) og ARK Fintech Innovation ETF (ARKF). Blandt disse innovationsporteføljer erhvervede ARKK flertallet af Robinhood-aktierne med 888.500 enheder, hvilket udgør 78% af det samlede aktietal. ARKW sikrede det næsthøjeste antal med 152.849 aktier, mens ARKF modtog 99.697 aktier.

ARK Invest, der forvaltes af den pro-krypto-advokat og investor Cathie Wood, har i de seneste måneder haft fokus på Robinhood-platformen. Det teknologiske investeringsselskab købte 197.285 Robinhood-aktier gennem sine ARKW-fonde den 23. oktober. Før dette købte det en betydelig mængde på 259.628 aktier i den detailvenlige investeringsplatform.

Wood’s voksende investeringsportefølje inden for Robinhood-platformen følger et fald på 15% i selskabets aktier inden for de sidste 24 timer. Dette fik Robinhood til at falde til $8,39 på tidspunktet for skrivningen. Faldet i investeringsappen skete efter et massivt fald i dens kundebase det seneste år. Ifølge et indlæg på X (tidligere Twitter) faldt Robinhoods månedlige aktive brugere med 16% på årsbasis til 10.3 millioner i tredje kvartal af 2023.

Desuden led både aktie- og kryptohandelappen også et massivt fald, da den tredje kvartals transaktionsindtægter faldt med 13% inden for aktiehandel og 55% på kryptohandlen i forhold til året før. Samlet set oplevede Robinhood-service et fald på 11% i transaktionsbaserede indtægter.

Top  Massiv stigning i brugen af XRP som betalingsmiddel på verdensplan på trods af brancheforskelle, da Ripple sejrer delvist over US Securities and Exchange Commission (SEC)

ARK Invest har øget sin beholdning af Robinhood-aktier, samtidig med at det reducerer sine investeringer i andre aktiver. Et bemærkelsesværdigt eksempel er salget af en betydelig del af Grayscale’s GBTC-fond. Ifølge et billede, der blev delt på X (tidligere Twitter), solgte ARK Invest 48.477 værdier for $1,4 millioner af Grayscale Bitcoin Investment Trust (GBTC)-fonden den 8. november. Tidligere likviderede det 139.506 GBTC-aktier, hvilket udgjorde cirka $4 millioner den 6. november.

Mens observatører måske er nysgerrige efter motivationen bag disse træk, forbereder ARK Invest sig til lancering af sine egne krypto-baserede produkter. I en officiel erklæring på sin X-håndtag har firmaet indgået partnerskab med børsnoteret produkt (ETP)-udbyderen 21Shares om at introducere en Digital Asset ETF Suite. Ifølge den fælles erklæring vil den nye service omfatte fem ETF-produkter og blive lanceret den 16. november. Derudover vil det blive noteret på Chicago Board Options Exchange (CBOE) og sigte mod high-net-worth-investorer.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button