AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Investorer hos UBS kan nu handle SFC-autoriserede crypto ETF’er i Hong Kong

UBS Group AG tilbyder nu specifikke crypto-linkede exchange-traded funds (ETF’er) til udvalgte kunder i Hong Kong, hvilket markerer en strategisk opdatering i takt med byens bestræbelser på at etablere sig som en digital-asset hub. Hongkongs Securities and Futures Commission (SFC) har autoriseret tre crypto ETF’er tilgængelige på UBS’s platform i Hong Kong.

UBS-kunder kan handle SFC-autoriserede crypto ETF’er

Fra og med denne fredag vil velhavende kunder have adgang til Samsung Bitcoin Futures Active, CSOP Bitcoin Futures og CSOP Ether Futures ETF’er. Disse tilbud inkluderer også en ekstra uddannelseskomponent, der tillader kunder at gøre sig bekendt med de potentielle risici ved cryptocurrency-investeringer. UBS har dog valgt at være tavs om udviklingen.

Denne beslutning følger Hongkongs udrulning af et digital-asset-reguleringsramme den 1. juni med henblik på at beskytte investorer og samtidig skabe et gunstigt miljø for vækst i crypto-sektoren. I øjeblikket tillader SFC detailinvestorer at handle med store tokens på licenserede børser, samtidig med at der foretages en løbende vurdering af inklusionen af spot crypto ETF’er i det reguleringsmæssige synsfelt.

JPEX-skandalen fører til skærpet opmærksomhed i Hong Kong

Til trods for byens bestræbelser på at positionere sig selv som et fremsynet finansielt center, har nylige tilbageslag, såsom den påståede svindel og efterfølgende kollaps af den ulicenserede JPEX-børs, ført til skærpet opmærksomhed. Som svar herpå har Hong Kong etableret en fælles SFC-politietaskforce til at overvåge mistænkelig aktivitet inden for crypto-industrien.

Mens crypto-sektoren er ved at komme sig efter markedstumulten i 2022, med bemærkelsesværdige sammenbrud som FTX-platformens konkurs, er der tegn på forsigtig engagement fra globale finansielle institutioner. DBS Group Holdings Ltd. har givet udtryk for hensigt om at søge licens til at tilbyde crypto-services til kunder i Hong Kong, mens ZA Ban., Hong Kongs største virtuelle bank, planlægger at introducere token-til-fiat-valutakonverteringer gennem licenserede platforme. Som tidligere rapporteret, har SEBA Bank sikret en licens til sin enhed til at levere crypto-services i Hong Kong.

Top  Bitcoin stiger eksplosiv til 34.000 $ - Kan det nå sit all-time high igen?

Introduktionen af CSOP Bitcoin Futures og CSOP Ether Futures-fonde i december, rost som Asiens første børsnoterede Bitcoin- og Ether-futures ETF’er, har samlet en samlet værdi af omkring $70 millioner og indikerer en tempereret interesse i crypto sammenlignet med begejstringen i markedets boom under pandemien.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button