AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

IRS’s forslag om at overvåge kryptotransaktioner kan føre til flere beslaglæggelser

IRS’s Plan Om At Overvåge Krypto-Transaktioner Skaber Bekymring Om Potentielle Beslaglæggelser

Regeringens skridt mod at forbedre overvågningen af kryptotransaktioner i USA har rejst bekymringer om stigende beslaglæggelser af kryptovaluta. En rapport fra 2022, udgivet af Justitsministeriet som svar på præsident Bidens Executive Order 14067, afslører, hvordan denne information kan anvendes til at risikere konsekvenser for kryptoholdere.

Med IRS parat til at overvåge amerikaneres kryptovaluta-brug gennem forventede 8 mia. nye selvangivelser, kunne Justitsministeriet snart have hidtil uset midler til at beslaglægge kryptovalutaer. Rapporten nævnte behovet for en forbedret evne til at beslaglægge kryptovalutaer og hævdede, at der er behov for at inddrage provenuet fra kryptovalutabedrageri og manipulation som et afskrækningsmiddel og for at frarøve lovbrydere deres uretmæssige gevinster.

Imidlertid rejser Justitsministeriets argument for øgede beslaglæggelsesmuligheder spørgsmål, idet regeringen tidligere har vist evne til at beslaglægge betydelige mængder af kryptovaluta. Rapporten selv erkender, at FBI mellem 2014 og 2022 beslaglagde ca. 427 mio. dollars i kryptovaluta, mens IRS beslaglagde yderligere 3,8 mia. dollars mellem 2018 og 2021.

IRS’s forslag om at overvåge kryptotransaktioner kan derfor potentielt føre til endnu flere beslaglæggelser af kryptovaluta. Bekymringen vedrører især praksissen med administrativ beslaglæggelse, som tillader myndigheder at beslutte overtagelsen af ejendom uden retslig involvering og uden at bevise for en dommer, at der er begået en lovovertrædelse.

Med IRS, der indsamler enorme mængder data om amerikaneres kryptovaluta-brug, er der potentiale for Justitsministeriet til at opdage nye veje til beslaglæggelse af kryptovaluta, selv uden konkrete beviser for en lovovertrædelse.

Det er værd at bemærke, at USA er en af de største indehavere af Bitcoin, som det har akkumuleret gennem en række beslaglæggelser relateret til kriminelle aktiviteter. Ifølge data fra Glassnode sidder USA på en beholdning på omkring 210.000 mønter, med en værdi på omkring 5,5 mia. dollars.

Top  Anklageretninger og tab af partnerskaber udfordrer Binance's dominans på kryptomarkedet, da BNB-værdien falder med over 30% i år

Disse tal er bemærkelsesværdige, da den samlede forsyning af Bitcoin er begrænset til 21 millioner mønter.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button