Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Jim Cramer skifter holdning til Bitcoin: Er det tid til at købe eller sælge?

Bitcoin auf dem Weg zu 1 Mio. $ bei Kriegs-Inflation

Jim Cramer – den eksentriske vært for CNBC’s finansprogram “Mad Money” – har skiftet holdning og er blevet bullish på Bitcoin (BTC), hvilket signalerer til nogle investorer, at det måske er tid til at sælge.

Den berømte kommentator har de sidste 12 måneder opfordret investorer til at holde sig væk fra kryptomarkederne, på trods af Bitcoin (BTC)’s fænomenale præstation i den periode. Nu siger han i sit seneste skift, at hans holdning til aktivet måske har været for bjørnlig og for tidlig.

“For et stykke tid kunne jeg lide det, og så besluttede jeg: Ved du hvad? Pengene var blevet tjent,” sagde Cramer om Bitcoin under et segment om “Mad Money” onsdag. “Men jeg var for tidlig.”

“Hvis du kan lide Bitcoin, så køb Bitcoin – det har altid været min holdning,” tilføjede Cramer. “Når du tjener mange penge, lad os ikke se tilbage.”

Alligevel har Cramers holdning til krypto svinget vildt de sidste to år. Efter FTX’s kollaps sidste november hævdede Cramer, at han ikke ville “røre krypto i en million år.” Tre måneder tidligere advarede han om, at Federal Reserve snart ville kollapse, og rådede sit publikum til ikke at “blive crypto’d.”

Alligevel havde Cramer om foråret 2021 indrømmet at investere i BTC, før han senere tog overskud for at betale sit pant. Dengang, da BTC blev handlet for over 60.000 dollars, havde han endda foreslået at blive betalt i crypto.

Uanset hvad hans mening måtte være, er Cramer berygtet for sin ofte dårlige markeds timing. I december sidste år fortalte Cramer crypto-investorer, at det “aldrig er for sent at sælge en frygtelig position,” mens BTC blev handlet for mindre end halvdelen af prisen i dag.

Sidste år ansøgte mange endda om at lancere “Inverse Cramer ETF’er” med SEC, designet specifikt til at investere i fonde, som Cramer fortalte investorer at undgå.

##Grunde til at være bullish

Cramers kommentarer onsdag var som svar på en lytters spørgsmål om Cleanspark (CLSK) aktie, en af over et dusin offentligt handlede Bitcoin-minere, der er skudt i vejret ved siden af BTC i år.

Op 177% år til dato, bliver virksomheder som Cleanspark ofte købt som en gearingsspil på BTC, eller som en nær ækvivalent for investeringsforvaltere, der ikke kan få direkte adgang til BTC selv. Minere og andre BTC-adjacente virksomheder som Coinbase (COIN) og MicroStrategy (MSTR) præsterer bedre end BTC selv.

Fremadrettet har investorer grund til at være bullish på alle sådanne investeringer. Ikke kun er den skæbnesvangre Bitcoin “halvering” forventet om cirka 6 måneder, men en meget forventet spot Bitcoin ETF kan blive godkendt længe inden det, hvilket inviterer tidligere låst institutionskapital ind i branchen.

Naturligvis er Cramer, der bliver bullish på BTC, langt fra et godt tegn, og for nogle forudsiger det valutaens forestående undergang.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version