AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

JPMorgan-analytikere er skeptiske over for den seneste Bitcoin-rallys bæredygtighed

I en rapport offentliggjort onsdag kaldte JPMorgan analytikere tvivl om bæredygtigheden af den seneste bitcoin-rally og hævdede, at de skarpe gevinster ser ‘overdrevne’ ud i forhold til cryptocurrencyets underliggende fundament. Analytikere ledet af Nikolaos Panigirtzoglou identificerede to primære årsager bag bitcoins 30% prishop i løbet af den seneste måned – muligheden for en spot bitcoin ETF-godkendelse i USA og crypto-retlige sejre mod SEC. Analytikerne forbliver dog ikke overbeviste om, at disse faktorer retfærdiggør skalaen af Bitcoin-rallyet.

Bæredygtigheden af Bitcoin Rally stilles spørgsmålstegn ved

Analytikerne er skeptiske over for begge de ovennævnte katalysatorer bag den seneste crypto-rally. “I stedet for at der kommer frisk kapital ind i kryptomarkederne, ser vi, at eksisterende kapital i bitcoinprodukter skifter til nyligt godkendte spot bitcoin ETF’er,” skrev de. Panigirtzoglou pegede på spot bitcoin ETF’er i Canada og Europa, der har set få indskud siden lanceringen, hvilket tyder på begrænset potentiale for store indskud i amerikanske spot bitcoin ETF’er, på trods af store forhåbninger.

Bitcoin Price Surge ses som Overdone

En anden potentiel opadgående katalysator er Bitcoins kommende ‘halvering’ begivenhed i 2024, som reducerer forsyningen af nye bitcoins. JPMorgan mener imidlertid, at dette allerede er prissat ind. “Dette argument virker overbevisende, da bitcoin halveringsbegivenheden og dens effekt er forudsigelige og efter vores mening er velafstemt i bitcoins pris,” forklarede rapporten.

I korte træk ser JPMorgan risici for, at det seneste Bitcoin-rally kan vakle på grund af ustabile grundlæggende forhold. Analytikerne er “forsigtige med kryptomarkeder med chancer for et ‘køb rygte, sælg faktum’ fald efter en eventuel godkendelse af spot bitcoin ETF.” Rapporten kommer, da Bitcoin handles nær 36.000 dollars, op over 110% år til dato efter et miserabelt 2022 så cryptocurrencyet styrtdykkede 64%. Imidlertid handles Bitcoin stadig omkring 48% under sit all-time high på næsten 69.000 dollars nået i november 2021. Kryptomarkederne har vist sig sårbare over for skarpe salgsoffensiver på trods af tidligere tekniske gennembrud. Mest for nylig udryddede FTX’s sammenbrud over 200 milliarder dollars i krypto-markedsværdi og nedbragte store som Bitcoin og Ethereum.

Top  Russiske banker samarbejder med internationale kryptobørser - Hvad kan de inddrive?

Mens nogle investorer holder øje med Bitcoins halvering og muligheden for en amerikansk spot Bitcoin ETF som potentielle opadgående katalysatorer i år, ser JPMorgan risici bestående over enhver varig rally. For nuværende forbliver den store bankvirksomhed fast på sidelinjen af krypto-boomen.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button