Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Kan Bitcoin nå 70.000 US-Dollar denne uge?

Bitcoin (BTC)-Anstieg um 74 Prozent? Galaxy liefert Prognose für erstes Jahr nach Spot-ETF-Einführung

Bitcoin og Ethereum stiger, Near Protocol og Avax følger trop

Bitcoin har holdt sig stabilt omkring 63.000 US-dollar de seneste dage, men kunne kortvarigt bryde 64.000 US-dollar mandag. Aktuelt handles Bitcoin igen omkring 63.220 US-dollar, hvilket placerer den over en vigtig modstandslinje, der ikke er blevet brudt siden 26. august.

Samtidig har Ethereum vist imponerende performance og overgået Bitcoin i vækst. I løbet af dagen steg den næststørste kryptovaluta med knap 3 %, mens den i løbet af de sidste 7 dage steg med ca. 16 % – næsten dobbelt så meget som Bitcoin i samme periode. Ethereum handles i skrivende stund omkring 2.650 US-dollar.

Blandt de tyve største kryptovalutaer efter markedsværdi er Near Protocol den eneste token, der har overgået Ethereum i ugentlig vækst. NEAR handles i øjeblikket til 5,10 US-dollar og er steget med over 12 % inden for de sidste 24 timer og med 31,85 % inden for de sidste syv dage.

Avax følger Ethereum, men det er vigtigt at bemærke, at selvom der var en stigning på 17 % på ugebasis, steg AVAX kun med 0,45 % inden for de sidste 24 timer.

### Kan Bitcoin nå 70.000 US-dollar denne uge?

I løbet af weekenden holdt Bitcoin sig stabil over 62.000 US-dollar med minimal volatilitet. I næsten 48 timer bevægede BTC-prisen sig inden for et snævert interval mellem 62.500 og 63.000 US-dollar.

En afgørende faktor for BTC’s kursudvikling er, at Bitcoin bevægede sig tæt på modstanden på 63.000 US-dollar uden at møde stærk afvisning. Sidste uge viste Bitcoin et lignende mønster omkring 59.000 US-dollar, hvor den stødte på hård modstand.

Mandag morgen brød Bitcoin endelig igennem og nåede et højt niveau på 64.560 US-dollar. Inden for de sidste fire timer var der dog en mindre afvisning, hvilket fik prisen til at falde til 63.500 US-dollar. Selvom der stadig er bullish tendenser, understøttet af den nylige rentenedsættelse på 50 basispoint af den amerikanske centralbank, virker det usandsynligt, at der opnås et nyt all-time high over 70.000 US-dollar denne uge.

### Beobachtungsliste für Trader – Schlüsselereignisse dieser Woche

Denne uge er den første efter rentenedsættelserne fra den amerikanske centralbank. Derfor kan alle kommende markeds- og forbrugerdataudgivelser påvirke både de traditionelle markeder og BTC-prisen. Nogle vigtige begivenheder denne uge inkluderer talen fra Fed-guvernør Michael Bowman, planlagt til tirsdag kl. 9:00. Derudover vil forbrugerstemningsdata for september blive offentliggjort fredag.

Desuden er Donald Trump, der positionerer sig som en pro-krypto kandidat til de kommende amerikanske præsidentvalg, en afgørende faktor. Det vil være vigtigt at observere, hvordan hans chancer bliver opfattet af krypto-venlige amerikanere.

I øjeblikket ligger Donald Trump på Polymarket 5 point bag Vizepräsidentin Kamala Harris. Seit der ersten US-Präsidentschaftsdebatte konnte er die Lücke nicht schließen.

Interessant nok har Kamala Harris, der hidtil har været tilbageholdende med at udtale sig om krypto, for nylig klargjort sin position. I en nylig erklæring udtrykte hun sin støtte til AI og kryptovalutaer. Coinbase bekræftede sidste måned, at Harris’ kampagne accepterer krypto-donationer.

Da de amerikanske præsidentvalg er en betydningsfuld begivenhed, kan en forbedring af Trumps chancer også have en positiv indvirkning på kryptomarkedet og muligvis øge Bitcoin-priserne.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version