Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

“Kan Dogecoin (DOGE) ramme 1,0 $?” – Analyse af den stigende værdi og potentiel fremtidig kurs for meme-kryptovalutaen.

Expert Traders Recommend Keeping an Eye on This Emerging Coin

Dogecoin (DOGE) tæt på at ramme højeste kurs i otte måneder
————————————————————–

Dogecoin (DOGE), den første store meme-kryptovaluta, der driver det decentraliserede lag-1 Dogecoin blockchain, nåede otte måneders højder over $0.095 tirsdag. Dette skete i kølvandet på nyheden om, at Elon Musks X.AI-selskab står til at hæve $1 milliard via et aktietilbud ifølge en indsendelse til SEC.

X.AI er Musks nye kunstige intelligens start-up, som han annoncerede tidligere på året. Han købte Twitter tilbage i 2022 og har lovet at omdanne det sociale medieplatform til en “alt-i-en app”. Samtidig sagde han, at han oprettede X.AI for at “forstå universet”.

Dogecoin er følsom over for nyheder om Elon Musk, X og nu tilsyneladende hans selskab X.AI. Musk har været en vokal tilhænger af meme-mønten i mere end to år, og han har ofte tweetet om den, samtidig med at han har antydet, at Dogecoin kunne spille en rolle i at drive fremtidige finansielle tjenester på X-platformen.

Ud over at det generelle marked for kryptovaluta er optimistisk med hensyn til nær-term-afgørelser for spot Bitcoin ETF og udsigterne til en dovish Fed-politik næste år, nyder DOGE også godt af stærk stemning. Bitcoin nåede sit højeste niveau siden april 2022 tirsdag over $44.000.

Denne måned er kryptovalutaen allerede steget med over 12%, og den er mere end 60% højere end i oktober.

Med stærke tekniske indikatorer for Dogecoin, herunder konsistent støtte ved 21DMA og brud på en langvarig pennantstruktur i begyndelsen af november, og med en positiv stemning på det generelle marked, virker det kun som et spørgsmål om tid, inden Dogecoin rammer $0.10.

Kan Dogecoin (DOGE) ramme $1.0?
———————————-

Dogecoin har i øjeblikket en markedsværdi på omkring $13,4 milliarder. Nogle vil argumentere for, at dette er alt for meget for en kryptovaluta, der oprindeligt var designet som en joke. Dogecoin’s kritikere overser dog nogle gange, at 1) kryptovalutaen har en stor og meget engageret base af tilhængere og 2) i modsætning til andre store meme coins, er Dogecoin sin egen uafhængige layer-1 blockchain, i stedet for en token udstedt på Ethereum eller en anden blockchain.

Dogecoin er arguabelt meget decentraliseret, og selvom dets blockchain har skaleringsproblemer (lige som Bitcoin), har kryptovalutaen en bedre chance for at opnå reel vedtagelse end andre meme coins – ikke mindst takket være Elon Musks fortsatte støtte.

Så kan den nå en pris på $1 pr. token, mere end 10 gange højere end de nuværende niveauer?

Med den nuværende forsyning på omkring 142 milliarder tokens ville det indebære en markedsværdi på omkring $142 milliarder. Det er meget, men hvis Bitcoin skal nå en markedsværdi på $10 billioner eller mere for at kunne konkurrere med guld, som mange forventer, er der ingen grund til, at Dogecoin ikke kan nå en markedsværdi på over $100 milliarder, hvilket er 100 gange mindre.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version