AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Kan Dogecoin nå $1 med støtte fra Elon Musk?

Dogecoin (DOGE) konsoliderer sig, efter at have nået sit højeste niveau siden juli i lørdags over $0.08. Ifølge CoinMarketCap steg kryptovalutaen med omkring 11% i løbet af de seneste syv dage. DOGE blev sidst handlet til omkring $0.0775, men optimister er stadig overbeviste om, at en nært forestående stigning mod årlige toppe over $0.010 kunne være på vej, efter kryptovalutaens nylige kraftige opsving fra dens 200 DMA på $0.068.

Selvfølgelig er et kraftigt opsving fra 200 DMA ingen garanti for en positiv nærtidsudvikling på markedet for Dogecoin. Dogecoin havde en god opsving fra 200 DMA tilbage i april, kun for hurtigt at vende tilbage til en negativ tendens for størstedelen af resten af året. Men kunne det her være anderledes?

Med Bitcoin i brud på 18-måneders højder på optimisme omkring nærtids godkendelse af spot-Bitcoin ETF’er, er risikoappetitten på det bredere krypto-marked stigende. Faktisk ramte det bredere krypto-markeds samlede kapitalisering for nylig sit højeste siden maj over $1,4 billioner. Hvis Bitcoin og det bredere marked fortsætter med at stige, kunne det fortsætte med at støtte Dogecoin.

Prisforudsigelse – Hvor går det hen med Dogecoin (DOGE)?

Forudsigelserne for Dogecoin-priser er blevet markant mere optimistiske i de seneste dage i kølvandet på et afgørende teknisk gennembrud. Kryptovalutaen havde de seneste måneder konsolideret sig i en pennant-struktur, men brød ud nordpå af denne struktur tidligere på måneden, og dets nylige 200 DMA-opsving kom i tandem med et opsving fra sin tidligere nedadgående trendlinje. Teknisk analyse tyder på, at kryptovalutaens nære tendens peger på en opstigning tilbage mod sommertoppene i området $0.1050.

Top  Russiske banker efterspørger klarhed om Moscow's planer om en digital rubel, og borgere er skeptiske

Er en Dogecoin (DOGE) Pris på $1 på vej?

En ny tyrenetværksbølge i det brede kryptoområde ser ud til at være i gang, og med Dogecoin stadig langt under de seneste årlige topper, kan nogle investorer betragte Dogecoin som en undervurderet krypto på nuværende niveauer. Det nylige tekniske gennembrud tyder på, at der kan komme store gevinster i den nære fremtid, men vil den potentielle kommende momentum være nok til at drive Dogecoin til en pris på $1 og en markedsværdi på $141,8 milliarder (med den nuværende forsyning på lidt over 141,8 milliarder tokens)?

Nou, for at nå en så høj markedsværdi, vil der sandsynligvis skulle være mere Dogecoin-adoption. Men Dogecoin kunne få netop dette, hvis Elon Musk følger op med sine antydninger om, at meme-mønten måske integreres i et fremtidigt X-betalingsystem. Efter rapporter opstod i slutningen af august om, at Musk hemmeligt finansierer Dogecoin-udvikling, forbliver forhåbningerne.

Men for at en eventuel Dogecoin-rally virkelig skal komme i gang, vil der være behov for mere konkret bevis for, at Dogecoin kommer til X.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button