Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Kan vi forvente en pludselig stigning i Dogecoin-prisen?

Alles klar für 40.000 Dollar? Bitcoin zeigt wenig On-Chain Widerstand voraus

I lørdags den 20. januar steg Dogecoin-prisen med mere end 23 % inden for 5 timer. Årsagen til stigningen var oprettelsen af X-Payments-kontoen, som genantændte håbet i fællesskabet om integrationen af DOGE. Den spekulative stigning var dog kortvarig, da dagens tilbagetrækning af Bitcoin påvirker hele markedet.

### En ny analyse af Dogecoin-prisen
I en ny analyse har Skew, en kendt figur i kryptoanalysens verden, præsenteret en nuanceret perspektiv på de potentielle drivere for en vedvarende stigning i Dogecoin-prisen. Skews erkendelser er baseret både på tekniske og spekulative markedsdynamikker.

### Vigtige prisniveauer og markedsdynamik
Skews undersøgelse af DOGE’s 4-timers diagram viste en “smuk stigning efter etableringen af XPayments-kontoen”, hvilket tyder på, at markedet spekulerer over mulig integration af Dogecoin som betalingsmulighed. Trods den positive dynamik understregede Skew, at for en bæredygtig opadgående trend skal DOGE “ordentligt erobre 1W Pivot (0,08750 $) tilbage og derefter Yearly Open.” Han fremhævede vigtigheden af, at pristrenden samstemmer med de 4-timers eksponentielle glidende gennemsnit (EMAs) og en Relative Strength Index (RSI) over 50.

På DOGE-Binance-Spot-markedet fremhævede Skew et nyt prisområde med en betydelig efterspørgselszone omkring 0,07 $ og en stor modstand ved 0,1 $. Han bemærkede desuden en større afstand mellem det aktuelle spottilbud og efterspørgsel.

### Fortsatte forventninger til Dogecoin
I forhold til åben interesse (OI) og Delta på Binance og Bybit observerede Skew en betydelig stigning i OI under den +13% prisbevægelse og mere Perp-volume end spot-volume. Han anbefalede at holde øje med bevægelser på spotmarkedet for bullish indikatorer og neutral finansieringssatser for at forvente yderligere gevinster.

Skew reflekterede den tidligere DOGE-rally i forbindelse med ‘X’ og fastslog, at for en betydelig DOGE-rally kræver markedet fire klare tegn: en reel fortælling, tilbageerobring af vigtige prisniveauer, opretholdelse af 4-timers trend og højere spotstrømme til at støtte spekulationer.

Mere om Dogecoin:
## Dogecoin køb: De bedste udbydere i test
## Dogecoin prognose: Hvordan kan DOGE udvikle sig?
## Den bedste Dogecoin Wallet!

*Dette er en redaktionel og SEO-venlig artikel baseret på aktuelle informationer om Dogecoin-prisen og relaterede analyser. Oplysningerne er opdaterede og dækker vigtige faktorer, der påvirker prisen på Dogecoin.*

Opdag de seneste Bitcoin News her

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version