AltcoinsBitcoinCardanoDeFiDogecoin

Køb nu: Overvind den næste Bitcoin rally med Bitcoin ETF-token.

  • Når Bitcoin-prisen rammer $37.000

Torsdag den 9. november 2023 – Prisen på Bitcoin har nået $37.000, hvilket er kompensation for alle tab, der er lidt siden TerraUSD imploderede for 18 måneder siden. Men de, der ved noget om handel, mener, at Bitcoin ETF Token ($BTCETF) er et alternativ til Bitcoin med større potentiale. Den nye kryptovaluta, Bitcoin ETF Token, har kun været på markedet få dage, men har allerede trukket $140.000 fra investorer på grund af dens dristige indsats inden for det lukrative Bitcoin ETF-tema, der ligger til grund for den nuværende kryptorally.

$BTCETF tiltrækker også opmærksomhed på grund af dets DeFi-attributter. Krypto ser vende tilbage til markedet, og spekulative strømme kommer tilbage. Der er mange faktorer, der tilskynder til Bitcoin og krypto-bullrun, herunder pausen eller muligheden for at aflyse Feds rentestigningscyklus og udsigten til en lanceringsklar Bitcoin ETF i spotmarkedet. En anden faktor, der opfordrer handlere til at genindtræde i markedet, er statusen for andre aktivklasser, især aktier, hvor rallyt det seneste år kun har givet en stigning på 10%, mens Bitcoin er mere end fordoblet i pris, med en stigning på 127% i samme periode.

Som en indikation af afslutningen på den såkaldte “crypto winter” er den positive finansieringsgrad i det evigtvarende futuresmarked for Bitcoin, samt stigningen i afkastene på tilbud i det decentraliserede finans (DeFi) rum. Over de seneste uger har finansieringsgraden for Bitcoin evigtvarende futures på en vægtet basis nået niveauer, der sidst blev opnået i marts i år. En positiv finansieringsgrad indikerer et overvæld af long-positioner på markedet.

Lignende, efter lavpunkter, der sidst blev registreret i 2021, har den samlede værdi låst (TVL) i DeFi-protokoller nu vendt markant opad til $44 milliarder, selvom det stadig er et stykke væk fra toppene i 2021, hvor TVL nåede $180 milliarder. Bitcoin ETF Token er en intelligent måde at spille på dette Bitcoin ETF-inspirerede rally og DeFi-renæssancen. $BTCETF-token kan købes under en forsalgsordning i dag og staked for at opnå en årlig procentvis ydelse, der i øjeblikket ligger på 1.584%. Næsten 19 millioner $BTCETF-token er allerede deponeret i staking-smartkontrakten.

Top  PancakeSwap Lancerer Gaming Marketplace - En Revolutionær GameFi med 1,5 Millioner Potentielle Spillere

APY er dynamisk, hvilket betyder, at den er baseret på antallet af tokens staked, og hver enkelt belønning fastsættes af den procentdel af stakingpuljen, de besidder. For at sikre den laveste pris skal interesserede købere handle hurtigt, da det nuværende trin slutter om mindre end 48 timer, hvorefter prisen stiger i fase 2 af ICO’en fra $0,0050 til $0,0052. Der er i alt 10 pristrin, der slutter ved et punkt på $0,0068, hvilket er 36% over den åbnede tilbudspris. Bitcoin ETF Token knytter sin værdiansættelse til fremskridt med et spot Bitcoin ETF i US Securities and Exchange Commission (SEC) godkendelsesproces, hvor der på torsdag åbnede et minimumsvindue på otte dage.

I løbet af denne periode har SEC muligheden for at gå videre med udstedelse af en godkendelsesordre. Ifølge Bloomberg Intelligence-analytikere James Seyffart og Eric Balchunas kunne SEC “teoretisk udstede godkendelsesordrer”. Der er 12 spot Bitcoin ETF’er, der venter på godkendelse.
Parret tilføjede også i deres note til kunder, at selvom det ottedages vindue virker som et …

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button