AltcoinsBitcoinCardanoDeFiDogecoinEthereum

Købestidspunktet for Bitcoin – Er det nu? Analyse og forudsigelse baseret på seneste udvikling

Bitcoin (BTC) fortsætter sin handel lige under $37.000-niveauet efter et fald sidst på lørdagen og har nu handlet omkring 2% lavere i forhold til 18-måneders højder, der blev nået tidligere på ugen nær $38.000.

Bitcoin er dog stadig på vej til at afslutte ugen med solide stigninger på omkring 6%. Kryptovalutaen kunne se sin markedsværdi overstige $700 mia. denne uge ifølge CoinMarketCap og har udmærket sig på det seneste på baggrund af optimisme om, at USA’s børs- og værdipapirmyndighed (SEC) står over for at godkende flere ansøgninger om spot Bitcoin-børshandlede fonde (ETF’er) i USA. Dette vil åbne døren for en bølge af institutionelle strømme ind i Bitcoin-markedet.

Desuden har meldingen om, at investeringsfirmaet BlackRock også planlægger at oprette en spot Ethereum ETF, lidt taget noget af glansen af Bitcoins rally midt på ugen, da investorer, der købte Bitcoin under forudsætning af, at det vil være den eneste kryptovaluta, der får US ETF-godkendelser i det kommende år, skiftede over til Ether (ETH).

Spørgsmålet, som nu mange handlende stiller sig selv, er, om de skal købe dette seneste dyk tilbage til $37.000.
Da Bitcoin begyndte at stige markant i midten af oktober, har det været en særdeles profitabel strategi at købe nedture i løbet af dagen/ugen. Så baseret på de seneste par uger, ville svaret umiddelbart være ja. Dog kan det diskuteres, om Bitcoin måske er gået for langt i de seneste uger, og om et tilbageslag er påkrævet. Skulle investorerne vente på et dybere tilbageslag?

Så længe optimismen om kommende spot Bitcoin ETF’er er høj og voksende, er markedet forventeligt at forblive i en kort- til mellemlang-udtryk opadgående trend. Makroøkonomien har også virket som en medvind denne måned med betydeligt lavere amerikanske obligationsrenter og betydeligt højere aktiepriser i håbet om, at FED’s stramningscyklus er ovre.

Top  Niedergang von Bitcoin: Analyst erklärt Preisverfall und potentielle Auswirkungen auf den Kryptomarkt

Dog vil næste uges inflationsdata fra USA true denne positive makro-trend, hvis det kommer ind højere end forventet og støtter argumentet, som mange beslutningstagere i FED stadig fremsætter, at højere renter måske stadig er nødvendige for at tæmme inflationen ordentligt i USA.

Ethvert opadgående overraskelse inden for inflation kunne udløse et kortvarigt tilbageslag på markedet, dog vil eventuelle dyk tilbage til de lange støtteniveauer i $34.000’erne måske blive set af langsigtede Bitcoin-optimister som et glimrende område at begynde at tilføje aggressivt til deres positioner.

For selvom makroøkonomiske miljøet forbliver ugunstigt, har Bitcoin vist, at den har, hvad der skal til, for at fortsætte med at præstere godt, hvilket i stigende grad vil få de traditionelle finansinvestorer til at kigge i Bitcoins retning som en “uafhængig” aktivklasse med evnen til at levere betydelige afkast.

Bitcoin’s kortsigtede udsigter forbliver stærke, men med ETF-optimisme som den gældende trend lige nu, mener nogle ‘in the know’ handlende, at en ny token kaldet Bitcoin ETF Token (BTCETF) kunne være et alternativ med endnu større potentiale. Trods kun at have lanceret sin forsalg for få dage siden, har Bitcoin ETF Token allerede kunne indsamle over $450.000 fra investorer på grund af dens dristige indsats inden for det lukrative Bitcoin ETF-tema, der danner grundlaget for det aktuelle krypto-rally. BTCETF tiltrækker også opmærksomhed på grund af dens DeFi-attributter. BTCETF-tokens kan købes i forsalg i dag og kan stakes for at opnå en årlig procentvis udbytte, der i øjeblikket ligger på 546%.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button