Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Kraken lancerer ny institutionel division og vil konkurrere med Coinbase og Binance

Dubai Financial Services Authority Adds XRP and Toncoin to List of Recognized Tokens

Kraken lancerer ny division for institutionelle kunder

Kraken har netop introduceret en ny division dedikeret til at levere tjenester til institutionelle kunder, da de søger at etablere sig på markedet for Bitcoin-børshandlede fonde (ETF’er).

I en nylig blogpost meddelte børsen, at det nyligt oprettede Kraken Institutional-brand inkorporerer deres eksisterende institutionelle tilbud, herunder spot- og over-the-counter-handel samt kryptostakingstjenester (for kunder uden for USA).

Divisionen retter sig primært mod formueforvaltere, hedgefonde og personer med høj nettoværdi.

Tim Ogilvie skal lede Kraken Institutional Division

Tim Ogilvie, medstifter af Staked, et selskab der blev opkøbt af Kraken i december 2021, vil lede Kraken Institutional-divisionen. Ogilvie fremhævede den hurtige vækst af institutionel adaption i kryptorummet og tilskrev det delvist den nylige godkendelse af Bitcoin ETF’er.

Kraken vil konkurrere med Coinbase Institutional og Binance Institutional

Med deres nye institutionelle tjenestedivision sigter Kraken mod at konkurrere med Coinbase Institutional og Coinbase Prime, der blev etableret i 2021 for at imødekomme institutionelle investorer.

Kraken Institutional står også over for konkurrence fra Binance Institutional, der blev lanceret i midten af 2022 og tilbyder skræddersyede løsninger til institutionelle brugere som formueforvaltere, mæglere, hedgefonde, familiekontorer, likviditetsudbydere og proprietære handelsfirmaer.

Kraken planlægger at introducere en “kvalificeret varetægt” -service, bakket op af Kraken Financial, en specialbank med speciale i depotvirksomhed, der er charteret i Wyoming. Dette placerer Kraken som en sikker varetægtsmand for institutionelle kunder, der søger pålidelige opbevaringsløsninger til deres digitale aktiver.

Kraken har også indgivet anmodning om at afvise søgsmålet fra Securities and Exchange Commission og hævder, at det ville etablere en farlig præcedens. SEC anklagede i november moderselskaberne for at drive Krakens kryptohandelsplatform som en uregistreret værdipapirbørs, mægler, forhandler og clearinghus.

Spot Bitcoin ETF’er oplever betydelige tilstrømninger

Krakens lancering af den nye division kommer, da spot Bitcoin ETF’er har fået momentum blandt institutionelle investorer. De spot Bitcoin ETF’er, der blev lanceret i januar, har tiltrukket milliarder af dollars i forbindelse med kryptokurrenciens rally.

Industriens giganter som BlackRock og Fidelity fører an og har samlet cirka $6 milliarder og $4 milliarder, efterfulgt af Ark Invest og Bitwise.

Tidligere på ugen beløb det daglige handelsvolumen af spot Bitcoin ETF’er sig til næsten $2 milliarder, det højeste niveau siden den første handelsdag den 11. januar.

Der har været en nettoudstrømning fra guldetf’er, muligvis drevet af globale investorers stigende efterspørgsel efter amerikanske aktier. Indtil videre har de førende 14 guldetf’er oplevet udstrømninger på $2,4 milliarder i 2024 pr. 14. februar.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version