Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Krypto-Akzeptanz in Entwicklungsländern an der Spitze: Indien, Nigeria und Indonesien führen den neuen globalen Index an

Das Bitcoin-Portfolio von MicroStrategy steigt auf über 5 Milliarden US-Dollar, während BTC bei 34.000 US-Dollar stabil bleibt

Chainalysis rapporterer, at Indien, Nigeria og Indonesien topper det seneste globale Krypto-Akzeptanzindex, der rangerer 151 lande baseret på brugen af ​​kryptokurrency. Dette index tager hensyn til befolkningens størrelse og købekraft for at give en retfærdig sammenligning mellem landene.

## Krypto-Aktivitet på Verdensplan

Chainalysis offentliggjorde deres Geography of Cryptocurrency Report 2024, som inkluderede deres femte årlige Global Crypto Adoption Index. Dette indeks bruger data fra 151 lande og måler transaktionsvolumen på kædeservice og decentraliserede finansprotokoller. Ændringer i metodikken omfatter en opdateret tilgang til måling af DeFi-aktivitet og udelukkelse af P2P-handelsvolumener. Indien, Nigeria og Indonesien blev rangeret øverst på listen, med Central- og Sydasien samt Oceanien som dominerende regioner.

### Voksende Krypto-Aktivitet

Verdensomspændende steg krypto-aktiviteten, især med en markant stigning i Bitcoin-transaktioner efter lanceringen af en Bitcoin-Exchange-Traded Fund (ETF) i USA. Chainalysis bemærkede en stigning i krypto-aktiviteten i lande i alle indkomstniveauer. Især blev en stigning i brugen af Stablecoins observeret i lavindkomstlande, især i Afrika syd for Sahara og Latinamerika.

Den globale tendens mod øget Krypto-Akceptanz understreger potentialet for kryptokurrency til at udvide sin rækkevidde og blive en mere udbredt form for betaling og investering. Med en stigning i adoptionen på tværs af forskellige indkomstniveauer og regioner kan kryptokurrency fortsætte med at bane vejen for en mere inkluderende og digital økonomi på globalt plan.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version