Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Krypto-Anwalt John Deaton startet Wahlkampf gegen Krypto-Gegnerin Elizabeth Warren

Bitcoin auf dem Weg zu 1 Mio. $ bei Kriegs-Inflation

Rechtsanwalt John Deaton har skudt gang i sit valgkamp mod krypto-modstanderen Elizabeth Warren til en plads i Senatet i Massachusetts.

Deaton har massiv støtte fra kryptofællesskabet, herunder også Cardano-chefen Charles Hoskinson, der har doneret til valgkampen.

“Krypto-advokaten” John Deaton, der er flyttet fra Michigan til Massachusetts, ønsker at erstatte den erklærede modstander af kryptobranchen efter hendes tredje embedsperiode.

Mens Deaton allerede har massiv støtte fra branchen, har en af branchens mest indflydelsesrige personer nu også givet sin støtte. Cardano-stifter Charles Hoskinson har ikke kun bekræftet sin støtte, men har også doneret 3.300 dollars til valgkampen.

Hoskinson meddelte, at han havde doneret det maksimale tilladte beløb:

“Jeg har netop doneret det maksimale tilladte beløb til “@DeatonforSenate” i hans kamp mod Elizabeth Warren. Vi har brug for folk, der er villige til at tage kampen op mod establishmentet, mod bankerne, der skriver vores love, og mod kryptobranchen, der ødelægges.”

Den massive støtte fra kryptobranchen kommer på baggrund af Elizabeth Warrens anti-krypto-holdning, som ikke falder i god jord. Warren har kritiseret SEC for at godkende Bitcoin-ETF’er og har fremhævet bekymringer vedrørende kryptoregulering og behovet for anti-hvidvaskningsregler. Derudover fremmer Warren sin Digital Asset Anti-Money Laundering Act, som støttes af andre senatorer, for at udvide tilsynet over branchen.

Det tidligere blev spekuleret, at Warren arbejdede sammen med SEC-formanden Gary Gensler for at hæmme kryptomarkedet. Ifølge hende udgør kryptomarkedet en trussel mod finansiel stabilitet, hvilket har ført de amerikanske myndigheder til at foreslå en tværpolitisk lov om bekæmpelse af hvidvaskning af penge med digitale aktiver. Lovforslaget kræver blandt andet KYC-verifikation (Know-Your-Customer) for wallets, wallet-udbydere og minere.

## Haltung zur Kryptobranche hat Einfluss auf die Wahl

Holdningen til kryptovaluta påvirker de kommende valg. Mens de sandsynlige præsidentkandidater Biden og Trump ønsker at forsvare dollaren mod Bitcoin, viser de samtidig sympati for branchen. Trump har endda solgt NFT’er og har for nylig udtalt, at han kunne finde en måde at leve med Bitcoin på – en bemærkelsesværdig erkendelse, set i lyset af hans sædvanlige niveau.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Exit mobile version